Detail kurzu

WEBINÁR - Interný audítor pre integrovaný systém manažérstva podľa noriem EN ISO 9001, EN ISO 14001 a ISO 45001

TÜV SÜD Slovakia s.r.o.

Popis kurzu

  • oboznámiť účastníkov s požiadavkami na integrovaný systém manažérstva kvality, environmentu, BOZP (ISM) podľa noriem EN ISO 9001 (SMK), ISO 45001 (SMBOZP) a EN ISO 14001 (SEM).
  • poskytnúť účastníkom praktické skúsenosti z prevádzkovania a auditovania systému manažérstva kvality (SMK), systému environmentálneho manažérstva (SEM) a systému manažérstva bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci (SMBOZP) ako časti celkového – integrovaného systém manažérstva kvality, environmentu, BOZP organizácie podľa noriem pre jednotlivé manažérske systémy a podľa požiadaviek normy EN ISO 19011:2018,
  • teoreticky a prakticky pripraviť účastníkov na vykonávanie interných auditov ISM


Bližšia špecifikácia webináru: Platforma pre webinár je zabezpečená a nevyžaduje si žiadne inštalácie. Prihlásite sa z práce alebo z domu, jednoducho pomocou linku, ktorý Vám pošleme na e-mail a stanete sa tak účastníkom školenia. Pomocou webinárovej platformy budete môcť klásť otázky cez mikrofón alebo diskutovať cez chat so školiteľom v reálnom čase.

Obsah kurzu

Základné princípy, zásady systémového prístupu k manažérstvu kvality, ochrany ŽP a BOZP. Procesný prístup, väzby a odlišnosti požiadaviek noriem pre SEM, SMK a SMBOZP Výklad požiadaviek prvkov noriem EN ISO 9001, ISO 45001 a EN ISO 14001 a ich implementácia v praxi

Cieľová skupina

Kurz je určený pre pracovníkov organizácie, ktorí vykonávajú funkciu interného audítora, alebo zmocnenca pre aspoň jeden systém manažérstva – kvalitu, environment alebo BOZP v organizácii, ktorá má certifikovaný aspoň jeden zo systémov manažérstva. Kurz je vhodný aj pre manažment a ostatných pracovníkov organizácie, ktorí sú zodpovední za činnosti súvisiace s manažérstvom kvality, ochrany ŽP alebo bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci v organizácii.

Kurz nie je vhodný pre začiatočníkov.

Požiadavka na účastníka: základná znalosť predmetných noriem.

Certifikát Potvrdenie o absolvovaní vzdelávania, ktoré účastníka oprávňuje vykonávať interné audity. Poznámka k cene

V cene sú zahrnuté študijné materiály.

Kontaktná osoba

Ing. Gabriela Barzíková
+421 2/482 912 71
gabriela.barzikova@tuv-sud.sk

Hodnotenie




Organizátor



Ďalšie termíny kurzu
Termín Cena Miesto konania Zarezervovať