Požiadavky normy EN ISO 22000 na systémy manažérstva bezpečnosti potravín (SMBP)

Základné info
Prihlásiť sa na kurz

Popis kurzu

  • oboznámiť účastníkov kurzu s požiadavkami normy EN ISO 22000 na SMBP a podmienkami certifikácie podľa uvedenej normy

Cieľová skupina

  • kurz je určený pre pracovníkov organizácií, ktoré si zvádzajú alebo uplatňujú zavedený systém manažérstva bezpečnosti potravín podľa normy EN ISO 22000.

Obsahová náplň

  • Prehľad noriem používaných v potravinárskom reťazci;
  • Požiadavky normy ISO 22000;
  • Praktické cvičenia – príprava a prezentácia.

Lektor:
Ing. Boris Ferenčík

Typ a platnosť osvedčenia:
Osvedčenie o absolvovaní kurzu

Termíny kurzov

Otvára sa podľa záujmu.

Kontakt a miesto konania

Kontaktné údaje
Mgr. Lucia Horňáková
tel: +421 2/482 912 71
mobil: + 42 903 580 019
e-mail: hornakova@tuvslovakia.sk

Adresa
TÜV SÜD Slovakia s.r.o. pobočka Bratislava, Jašíková 6, 821 03 Bratislava

O organizátorovi

Kontaktné údaje
tel: +421 2/482 912 71
mobil: +421 903 580 019
email: hornakova@tuvslovakia.sk
web: www.tuv-sud.sk/sk-sk/activity/vzdelavanie

Adresa
TÜV SÜD Slovakia s.r.o.
Jašíkova 6, Bratislava Zobraziť na mape