Detail kurzu

SPC – štatistická regulácia procesov

Lloyd's Register Quality Assurance Limited

Popis kurzu

SPC je nástrojom na analýzu a udržanie stability procesu. V prvom dni kurzu sa naučíte porozumieť premenlivosti procesov a ich príčinám.

Obsah kurzu

Na základe znalostí technológie výroby a spôsobov merania sa naučíte navrhnúť vhodný regulačný diagram. V druhe časti kurzu sa dozviete, ako stanoviť sposobilosť procesov v jednoduchých prípadoch aj v zložitejších situáciách – pri nenormálnych rozdeleniach, jednostranných tolerančných medziach, vysokej premenlivosti medzi podskupinami či vo vnútri vzoriek. Kurz je pripravený na základe praktických skúseností z rozdielnych typov výrobného prostredia, na základe príručiek SPC, normy ČSN ISO 21747 a ČSN ISO 8258.

Cieľová skupina

Kurz je určený pre procesných inžinierov, technológov, pracovníkov oddelení kvality a metrológie. Vlastné notebooky sú vítané, nie však nevyhnutné. V priebehu kurze si určite nájdeme čas aj na analýzu Vašich dát, ktoré si prinesiete, prípadne pošlete vopree.

Certifikát Všetci účastníci získajú osvedčenie LRQA. Platnosť tohoto osvečenia nie je časovo obmedzená. Poznámka k cene

Cena 7.840,--Kč bez DPH (Cena kurzů u slovenských klientů bude převedena na EUR dle aktuálního kurzovního lístku ČNB ke dni začátku konání kurzu). V ceně je zahrnuto: studijní materiály bez norem, občerstvení, oběd a osvědčení pro absolventy.

Hodnotenie




Organizátor