Detail kurzu

Interný audítor ISO/TS 16949:2009

Lloyd's Register Quality Assurance Limited

Popis kurzu

Na kurze získate znalosti a kvalifikáciu na vykonávanie interných auditov podľa ISO/TS 16949:2009.

Obsah kurzu

V priebehu trojdňového kurzu Vás prevedieme úskaliami špecifických požiadaviek ISO/TS 16949:2009 a zoznámime Vás so základami techník týkajúcích sa kontroly procesov v automobilovom priemysle, tzv. core tools (FMEA, MSA, SPC, APQP, PPAP). Okrem pochopenia požiadaviek ISO/TS 16949:2009 získate kľúčové znalosti, ktorými by mal disponovať interný audítor. Program kurzu pokrývá všetky nejdôležitejšie fázy interného auditu – prípravu na audit, jeho realizáciu a vytváranie následných správ a záznamov. Kurz je vedený IATF schváleným audítorom s dlhoročnou praxou.

Cieľová skupina

Kurz je určený pre odborných pracovníkov v automobilovom priemysle, ktorí chcú získať kvalifikáciu v oblasti auditovania systémov manažérstva kvality podľa požiadaviek ISO/TS 16949:2009 v rozsahu požadovanom IATF.

Certifikát Úspešným absolventom kurzu je vystavený Certifikát LRQA potvrdzujúci absolvovanie školenia a vykonanie záverečnej skúšky. Platnosť certifikátu nie je časovo obmedzená. Poznámka k cene

Cena 11.700,--Kč bez DPH (Cena kurzů u slovenských klientů bude převedena na EUR dle aktuálního kurzovního lístku ČNB ke dni začátku konání kurzu). V ceně je zahrnuto: studijní materiály bez norem, občerstvení, oběd a osvědčení pro absolventy.

Hodnotenie




Organizátor