Detail kurzu

PPAP - schvaľovanie dielcov do sériovej výroby

Lloyd's Register Quality Assurance Limited

Popis kurzu

Na kurze získate informácie o procese schvaľovania dielcov do sériovej výroby (PPAP). Požiadavky na PPAP sú dôležité najmä v automobilovom priemysle s cieľom preukázať stabilnú kvalitu dodávok a dostatočnej kapacity pre konkrétny produkt.

Obsah kurzu

V priebehu jednodenného kurzu Vás prevedieme požiadavkami manuálu PPAP. Program kurzu je zameraný na pochopenie zmyslu týchto požiadaviek a praktickú aplikáciu pri vyplňovaní formulára PSW. Absolvovaním kurzu predídete problémom so schvaľováním nových výrobkov z dôvodu formálnych nedostatkov alebo chýbajúcej dokumentácie a vyhnete sa strate budúcich kontraktov.

Cieľová skupina

Kurz je určený inžinierom kvality, technikom a manažérom kvality, vývojárom a konštruktérom v automobilovom priemysle, ktorí sa podieľajú na schvaľovaní dielcov do výroby.

Certifikát Všetci účastníci kurzu získajú osvedčenie LRQA. Platnosť osvedčenia nie je časovo obmedzená. Poznámka k cene

Cena 4.180,--Kč bez DPH (Cena kurzů u slovenských klientů bude převedena na EUR dle aktuálního kurzovního lístku ČNB ke dni začátku konání kurzu). V ceně je zahrnuto: studijní materiály bez norem, občerstvení, oběd a osvědčení pro absolventy.

Hodnotenie




Organizátor