Detail kurzu

Rozvoj manažérskych zručností - budovanie tímu a motivácia pracovníkov

BPM Slovakia, s.r.o.

Popis kurzu

Cieľom tréningu je zdokonaliť a obohatiť vodcovské a riadiace schopnosti účastníkov, odhaliť skryté rezervy a podporiť prvky kreativity v ich štýle vedenia a riadiacich metódach. Účastníci sa oboznámia s metódami ako odhaliť a odstrániť svoje slabé a zdokonaliť silné stránky pri budovaní a vedení tímu, útvaru a oddelenia firmy. Naučia sa rozpoznať jednotlivé osobnostné typy ľudí, prístupy k nim a techniky ich motivácie. Kurz inšpiruje účastníkov k novým vlastným nápadom a riešeniam ako vedome vplývať a podporovať výkonnosť tímu a jeho členov.

Obsah kurzu

1. Vytvorenie optimálnych podmienok fungovania tímu - zásady, vymedzenie podmienok fungovania, právomocí a zodpovedností tímu a jeho členov.


2. Efektívna komunikácia v rámci tímu - ako sa vysporiadať so “sabotérmi” v tíme a konštruktívne riešiť konflikty.

3. Čo blokuje našu komunikáciu v tíme, bariéry a chyby v komunikácii a spôsoby ako sa im vyhnúť.


4. Vedenie a riadenie členov virtuálneho tímu - vedenie virtuálnych porád, budovanie dôvery a spolupatričnosti na diaľku.

5. Praktické tipy a návody, riešenie konkrétnych situácií z praxe účastníkov.

Cieľová skupina

Tréning je vhodný pre lídrov tímov a vedúcich pracovných skupín.


Na to, aby ste sa ho mohli zúčastniť z pohodlia Vášho domova alebo kancelárie budete potrebovať internetové pripojenie a počítač. Online kurz je pripravený tak, aby bol praktický a reflektoval Vaše aktuálne potreby a otázky. Začíname o 10.00 hod. Plánované ukončenie kurzu je o 14:00 hod. 


Každý účastník svojou účasťou získa pracovné materiály (prezentáciu). Organizačné a prístupové informácie do našej školiacej miestnosti Vám zašleme 24 hodín pred začatím podujatia.


Pre koho je tento online kurz určený?


Najviac si zo stretnutia odnesú tí, ktorí nechcú len počúvať, pretože nejde len o prednášku. Online kurz  je vedený interaktívnym spôsobom (mix teórie a cvičení). A keďže sa  skutočné a trvalé zmeny rodia v našom vnútri, buďte pripravení na to, že doň hlboko načriete a že sa budeme veľa rozprávať a spoločne, aj individuálne, riešiť rôzne úlohy a cvičenia. Pracujeme v uzatvorených skupinách, čo znamená, že z podujatia sa nezhotovuje záznam a nesprístupňuje sa verejnosti.

Hodnotenie




Organizátor



Ďalšie termíny kurzu
Termín Cena Miesto konania Zarezervovať