Detail kurzu

ÚČTOVNÍK, JÚ, PÚ, MÚ, komplexný akreditovaný kurz

Vzdelávacia akadémia Jána Amosa Komenského - V.A.J.A.K., s.r.o., pobočka Trnava

Popis kurzu

Účtovník, komplexný kurz obsahujúci moduly: Jednoduché účtovníctvo, podvojné účtovníctvo, mzdové účtovníctvo.

Kurz môžete absolvovať aj formou REPASu, cez úrad práce, ktorý Vám preplatí kompletne celý kurz.

Obsah kurzu

Cieľ vzdelávacieho programu modul Podvojné účtovníctvo: účastníci si osvoja základné poznatky a zručnosti nevyhnutné pre uskutočňovanie účtovných operácií a vedenie účtovných dokumentov v podvojnom účtovníctve + 2 hod. aplikácia PÚ na PC v účtovnom programe OMEGA (výhodou je mať vlastný notebook).

 

Cieľ vzdelávacieho programu modul Mzdové účtovníctvo: absolventi budú ovládať základné predpisy a normy upravujúce poskytovanie mzdy (platu), urobiť výpočet mzdy (platu), poznať povinné druhy poistenia a určiť jeho výšku, poznať problematiku daní z príjmov zo závislej činnosti, určiť výšku preddavku a urobiť ročné zúčtovanie.

Cieľ vzdelávacieho programu modul Jednoduché účtovníctvo: účastníci si osvoja základné poznatky a zručnosti nevyhnutné pre uskutočňovanie účtovných operácií a vedenie účtovných dokumentov v jednoduchom účtovníctve.

Metódy výučby: výkladovo - ilustratívne, inštruktážno - metodické, dialogické metódy – odborný štruktúrovaný výklad, prednáška, praktické cvičenia, riešenie konkrétnych účtovných príkladov a situácií, príkladové štúdie, modelové účtovné situácie, individuálna samostatná práca účastníkov kurzu je spojená s riešením konkrétnych príkladov a situácii, doplnená usmernením a odborným poradenstvom lektora.

 

Spôsob ukončenia: záverečná skúška pozostávajúca z písomného testu.

V cene sú zahrnuté náklady na organizáciu, minerálka, pracovný materiál počas kurzu a režijné náklady.

Informácie: tel. č.: 0948/ 259 629, e-mail: kurzy.tt@vajak.sk, www.vajak.sk.

Cieľová skupina

Záujemcovia, ktorí chcú získať vedomosti a zručnosti v oblasti jednoduchého účtovníctva, podvojného účtovníctva a mzdového účtovníctva. Vzdelávací program je ďalej určený pre záujemcom, ktorí si chcú nájsť uplatnenie v oblasti účtovníckej a mzdovej praxe, resp. zamestnať sa v odbore účtovník / mzdový účtovník.

Hodnotenie




Organizátor



Ďalšie termíny kurzu
Termín Cena Miesto konania Zarezervovať