AGENTÚRA APOLLO spol. s r.o.

AGENTÚRA APOLLO – Inštitút vzdelávania sa už 11 rokov zaoberá organizáciou vzdelávacích kurzov, školení a seminárov v oblasti ekonomickej, účtovnej, daňovej a personálnej, v oblasti osobnostného rozvoja, komunikácie, spoločenskej etikety, biznis protokolu, riešenia a zvládania náročných situácií a mnohých ďalších. Už viac ako 35.000 klientov počas našej existencie sa rozhodlo pre naše služby. Veríme, že aj Vy budete jedným z nich.

Od roku 2017 sme členom Asociácie inštitúcií vzdelávania pre dospelých v Slovenskej republike (AIVD).

Naše moderné školiace centrum sme pre Vás zariadili vo vysokom štandarde, ktorý predstavuje dátové projektory, flip-charty, 2 prednáškové miestnosti. K dispozícií je pre účastníkov bezplatné pripojenie na wifi, písacie potreby, zápisníky, terasa ihneď pri parku, kuchynka, toalety. Ku každému školeniu a kurzu sú pre Vás pripravené odborne spracované pracovné materiály, vždy chutné bohaté občerstvenie a nápoje počas celého dňa. V ponuke máme aj bezlepkové a vegánske občerstvenie, ktoré pre Vás radi po objednaní zabezpečíme. ​ Školenia a kurzy u nás sú vhodné aj pre klientov na vozíku vďaka bezbariérovému prístupu.

Záleží nám na Vašom komforte a spokojnosti a preto veríme, že školenia a kurzy, ktoré strávite s nami, budú pre Vás obohacujúcim a jedinečným zážitkom. ​

Tešíme sa na Vás!