EDU-LAND s.r.o.

Hlavným poslaním EDU-LANDu je poskytovanie vzdelávacích aktivít na najvyššej úrovni, ktoré vedú k spokojnosti a úspechu účastníkov. Referencie našich klientov osvedčujú vysokú kvalitu kurzov a školení EDU-LANDu.

Vzdelávanie pre nás predstavuje precíznu prípravu kurzu či školenia ako celku – počínajúc výberom vynikajúceho lektora, pokračujúc príjemným a čistým prostredím s krásnymi zelenými rastlinami, dostatočne veľkým pracovným priestorom pre každého účastníka, výborným materiálnym vybavením ako je veľká tabuľa, plátno a projektor a končiac čistými pohárikmi a šálkami na nápoje, občerstvením v podobe čerstvej vody, kávy, čajov, minerálky, slaných tyčiniek, sladkých keksov, kvalitných čokolád. Vzdelávanie je v určitých oblastiach namáhavý proces, vyžaduje sústredenie, a preto vytvárame podmienky k čo najľahšiemu priebehu kurzov a školení, aby sa dosahovali čo najlepšie výsledky. Chápeme, že naši klienti investovali svoj čas a peniaze, a preto si zaslúžia výborne zorganizovaný kurz či školenie. Chápeme, že naši klienti k nám prišli po nové poznatky a chcú ich okamžite začať využívať v praxi. Vieme, že k nám prichádzajú preto, aby boli úspešní.

Aby kurzy a školenia boli pre vás efektívne, pripravili sme ich zacielené na určitú konkrétnu oblasť. Vzdelávacie aktivity máme usporiadané do 3 sekcií:

Ekonomická: kurzy účtovníctva – podvojného i jednoduchého, školenia z oblasti daní – veľkej obľube sa teší dvojdňové školenie DPH, kurzy mzdového účtovníctva a personalistiky, školenie podnikateľské minimum pre začínajúcich podnikateľov, finančná úverová analýza. Web: www.kurzy-uctovnictva.com

Rozvojové programy: kurz osobného rozvoja, kurzy pre manažérov, obchodníkov, kurzy pre nezamestnaných, pre študentov hľadajúcich si uspokojujúcu prácu. Web: www.rozvojove-programy.sk

Beauty: vizážistické kurzy, vlasový styling. Web: www.kurzy-licenia.sk

Naša spoločnosť poskytuje zľavy na kurzy, školenia a semináre pre držiteľov platných kariet isic, itic, euro<26 a azet karty. Výrazné zľavy poskytujeme aj pre evidovaných nezamestnaných a ZŤP.

General web: www.edu-land.sk