Webikon s.r.o.

Sme experti na WordPress a webové technológie máme v malíčku. Vaše požiadavky na nový web sú pre nás sväté a keď ich zmiešame s našimi poznatkami z tvorby webov a webových stránok, výsledkom je špičková web stránka. Žijeme webom ráno, keď sa budíme, i večer, keď si líhame spať.

Používame na to jeden z najlepších redakčných systémov na svete – WordPress. Vie sa preobliecť do očarujúcich grafických tém a dizajnov. Jeho ovládanie vyniká jednoduchosťou, pričom však zároveň ponúka širokú škálu funkcií. Pre váš web použijeme len tie, ktoré naozaj potrebujete. Kedykoľvek vám podľa potreby spustíme ďalšie a ďalšie… Prečo práve MY?

Nikto nepochopí a nevyplní vaše požiadavky lepšie ako ten čo denne komunikuje s ľudmi na diskusných fórach na rôzne témy týkajúce sa internetových technológií a vidí ich problémy, potreby a nápady. Našu prácu berieme oveľa viac ako záľubu a nie ako povinnosť a to je vidieť aj na výsledku, ktorý prináša spoľahlivosť, efektivitu a flexibilitu. Poskytujeme širokú škálu služieb a takmer všetky sú navzájom previazané. Vašemu projektu vieme poskytnúť všetko čo bude potrebovať pod jednou strechou, čím sa znížia aj vaše samotné náklady a ušetríte aj váš čas, nakoľko si nebudete musieť zriaďovať každú službu zvlášť a hľadať vhodného adepta. Našou prioritou je tvorba komplexných riešení, ktoré sú pre nášho zákazníka ľahko spravovateľné a poskytujú veľkú flexibilitu a jednoduchú aktualizáciu v prípade potreby. Radi vám počas celej našej spolupráce poskytneme odborné konzultácie a môžte si byť istý, že aj do budúcna vám budeme vedieť poskytnúť podporu na produkty, ktoré pre vás urobíme. Sme ochotní spolupracovať na každom zaujímavom projekte a spoločne s vami sa podieľať na jeho správe a vylepšovaní.