PYRAMÍDA OSOBNOSTI - centrum sebarozvoja

Mgr. Michelle Mattieligh - lektorka, terapeutka, koučka a publicistka

vám už 17. rok v Pyramíde osobnosti ukazuje nové pohľady na človeka, jeho zmysel existencie a miesto v živote, cestu k osobnému naplneniu, udržaniu dlhej mladosti, vitality a zdravia, iné možnosti riešenia vzťahových problémov a zaťažení zo zdedených rodových programov, ktoré blokujú váš osobnostný rozvoj, úspech, šťastie, lásku, aj hojnosť. 

Formou: prednášok, kurzov, workshopov, relaxačno-vzdelávacích a terapeuticko-očistných dovoleniek pri mori (vždy na konci júna), osobnými konzultáciami a karmickými terapiami, ako aj relaxačno-vzdelávacími a meditačnými CD, video-online seriálom o komplexnej sebapremene, vďaka ktorým nájdete svoju vlastnú cestu vedúcu k seba poznaniu a sebazdokonaleniu a odhalíte v sebe svoje skryté vnútorné roviny plné síl a dosiaľ nevyužívaných schopností...

V Pyramíde osobnosti spájame poznanie starých vyspelých kultúr, najrôznejších filozofických prúdov, moderných vedeckých objavov a osobných prístupov do 3 rovín rozvoja ľudskej osobnosti: 1/ telesnej, 2/ duševnej a 3/ duchovnej. Na človeka sa pozeráme holisticky a vnímame, ako sú v nás všetky tieto roviny poprepájané a dokonca aj my všetci sme navzájom poprepájaní medzi sebou, tiež s prírodou a aj s celým univerzom. Príroda a univerzum sú žriedlom našej životnej sily, lásky a múdrosti, sú naším nevyhasnuteľným zdrojom, a preto na určitom stupni dozretia im v našom hľadaní prirodzene otvárame srdce a myseľ a to nás posúva vpred. My sa im učíme tiež otvárať.

Pracujeme s nepotrebnými vzorcami, negatívnymi návykmi, naučenými ale aj zdedenými neželanými programami, boľavými zážitkami, ale aj smutnými skúsenosťami a traumami, pretože sa usádzajú v našej bunkovej pamäti a tento svet tieňov výrazne ovplyvňuje náš vnútorný magnetizmus príťažlivosti a priťahuje nám do života práve tie veci, ktoré nechceme správne vidieť a riešiť a utekáme pred nimi. Tak nám odmietané tiene tvoria rôzne osobné a karmické blokády, ktoré nás brzdia na ceste vpred za úspechom, kariérou, láskou či šťastím, až pokým ich nespracujeme, nepreliečime a nepreprogramujeme. A tiež nás zaťažujú nízkymi vibráciami a z toho časom až chorobami - preto sa od nich pre svoj vzostup potrebujeme očisťovať a oslobodzovať.