Detail kurzu

Zvládanie výziev a prekážok, budovanie odolnosti a prijatie zmien (Resilience & Adversity Training)

BPM Slovakia, s.r.o.

Popis kurzu

„Zrelosťou mysle je jej schopnosť uniesť neistotu“ John Finley

Ste pripravení na zmeny? Ako reagujete keď sa Vám veci nedejú podľa Vášho plánu? Čo Vás „drží nad vodou“ a pomáha pri prekonávaní výziev, prekážok a adaptácii na nové situácie a podmienky?  Vidíte v tom, čo práve robíte zmysel?

Obsah kurzu

Odolnosť je naša schopnosť postaviť sa a bojovať vtedy, keď sa nám nedarí a veci sa nám nedejú podľa plánu. Byť odolným znamená zobrať život do vlastných rúk a nebáť sa zmien. Pozývame Vás na praktický workshop, kde sa dozviete:

1. Stratégie a techniky budovania a posilnenia odolnosti, adaptability, sebamotivácie, prekážky, problémy a ťažké situácie ako príležitosti ďalšieho rozvoja, výhody optimistického prístupu v práci aj v osobnom živote


2. Čo robiť a ako reagovať v stresových situáciách - užitočné tipy a návody.


3. Ako nájsť rovnováhu medzi prácou a osobným životom. Psychohygiena a jej význam pri prevencii stresových situácií. Ako nevyhorieť? Rozpoznanie vlastných zdrojov na zvládnutie stresu a vyhorenia.


4. Možnosti bezprostrednej revitalizácie síl. Účinné techniky na uvoľnenie a nadobudnutie energie.


Online kurz sa uskutoční formou webinára. Na to, aby ste sa ho mohli zúčastniť z pohodlia Vášho domova alebo kancelárie budete potrebovať internetové pripojenie a počítač. Webinár je pripravený tak, aby bol praktický a reflektoval Vaše aktuálne potreby a otázky. Začíname o 10.00 hod. Plánované ukončenie kurzu je o 14:00 hod. 

Každý účastník svojou účasťou na live prednáške získa pracovné materiály (prezentáciu). Organizačné a prístupové informácie do našej školiacej miestnosti Vám zašleme 24 hodín pred začatím podujatia.

Pre koho je tento webinár určený?

Najviac si z webinára odnesú tí, ktorí nechcú len počúvať, pretože nejde len o prednášku. Webinár je vedený interaktívnym spôsobom (mix teórie a cvičení). A kedže sa  skutočné a trvalé zmeny rodia v našom vnútri, buďte pripravení na to, že doň hlboko načriete, že sa budeme veľa rozprávať a spoločne, aj individuálne, riešiť rôzne úlohy a cvičenia.


Kontaktná osoba


0905172880
bpm@bpm-educat.com

Hodnotenie




Organizátor