Detail kurzu

Kurzy amatérského / profesionálneho manažmentu (riadenia predaja)

Z&T PRO Solutions s.r.o.

Popis kurzu

                                                                      Manažment / Marketing
Chcete sa naučiť alebo zdokonaliť ako prezentovať seba, organizáciu či svoje nápady a diela? Chcete zaujať a získať si publikum na svoju stranu? Potom je kurz prezentačných zručností ušitý priamo pre Vás. Naučíme Vás na ňom ako reagovať počas prezentácie na neočakávané otázky, a predovšetkým ako sa tváriť pri nakrúcaní na kameru.


                                                              Osobná / firemná identita

Určite máte tiež profil na Facebooku, Youtube, Linkedine, Instagrame a neviete, či o sebe vysielate to správne posolstvo? Schopnosť výnimočne dobrej prezentácie a vystupovania sú základným kameňom úspechu. Budete schopný lepšie ovplyvňovať ostatných prostredníctvom svojho prejavu a zlepšíte tým svoj imidž , renomé a prestíž. Poskytujeme aj vnútrofiremné vzdelávanie v oblasti koučingu, zavádzanie koučovacej kultúry predovšetkým do začínajúce podnikania a firiem ktoré využijete na koučovanie tímov a jednotlivcov.



Obsah kurzu

Čo najväčší priestor budeme venovať samotnému nácviku - živej prezentácii, nakrúcaniu na kameru i na diktafón, simulácii nepripravených stretnutí i veľkých vstúpení pred publikom a v prípade záujmu aj analýze profilov, cez ktoré sa prezentujete na webe. 

Nebojte sa - prezentovať sa dá naučiť. My Vás to krok po kroku naučíme!

Čo Vás naučíme?

  • Podstata a jej úlohy marketingu v podnikaní
  • Perspektíva predaja
  • Proces predaja (zákazník a predajca)
  • Marketingová komunikácia
  • Kontrola predaja
  • Manažment
  • Základy práva pre manažérov 


Kurz je priamo šitý pre ľudí z biznisu, pre riadiacich pracovníkov, pre budúcich lektorov/koučov a pre každého kto pracuje s ľuďmi a pravidelne s nimi komunikuje. Je vedený priateľským interaktívnym spôsobom podľa analýzy a potrieb zákazníka ale predovšetkým zameraný na prax a jeho využitie v reálnom živote. Miesto a termín školení dokážeme prispôsobiť Vašim požiadavkám, buď priamo v našich priestoroch prevádzky alebo prípadne aj u zákazníka.



Cieľová skupina

  • osoby (zamestnaní alebo nezamestnaní), ktorí sa chcú uplatniť v profesii.
  • osoby ktorú chcú rozšírenie kvalifikácie v spomínaných odboroch a radi by získali nové a prehĺbili svoje poznatky a skúsenosti
  • pre tých, ktorí chcú začať podnikať ako SZČO



Miesto a termín školení dokážeme prispôsobiť Vašim požiadavkám, (termíny sú úplne flexibilné) buď priamo v našich priestoroch alebo u vás. 

Certifikát Za doplatok poskytujeme aj osvedčenie o kurze Poznámka k cene

Školenia sa realizujú po celom SR aj v zahraničí

Hodnotenie




Organizátor



Ďalšie termíny kurzu
Termín Cena Miesto konania Zarezervovať