Detail kurzu
Kurzy Gastronómie / Cestovného ruchu - pre (hotely, reštaurácie, fyzické a právnické osoby)
Z&T PRO Solutions s.r.o.
Popis kurzu
Gastronómia (teória + prax)
Ponúkame odborné poznatky a zručností nevyhnutných
k výkonu povolaní prevádzkára, animátora, kuchára, čašníka a všetkých zvyšných pozícií v oblasti gastronómie. Predovšetkým poskytujeme silno praktické znalosti z ponúkaných pozícií z gastronómie.
Kladieme dôraz na:
- organizácia reštauračného stravovania a vedenie týmu ľudí
- psychológiu obsluhy a predaja
- základné a pokročilé poznatky z etikety, spôsoby jednania, správania a
vystupovania ( možnosť vyskúšať (aj v praxi)
- výpočty prípravy jedál
- postupy prípravy jedál možnosť vyskúšať (aj v praxi)
- vytváranie animačných programov
Obsah kurzu
Vysvetlenie a využitie v praxi:
- manažovanie prevádzky, motivácia a školenie zamestnancov
- psychológia obsluhy a predaja
- technologické postupy prípravy jedál
- komunikácia a prezentovanie služieb zákazníkom (stolovanie, obsluha)
- zhrnutie a teoretickej a praktickej časti
Pri žiadosti o akreditáciu je potrebné to vopred oznámiť vzhľadom na iný priebeh školenia.
Cieľová skupina
- osoby (zamestnaní alebo nezamestnaní), ktorí sa chcú uplatniť
v profesii.
- osoby ktorú chcú rozšírenie kvalifikácie v spomínaných odboroch
- pre tých, ktorí chcú začať podnikať ako SZČO v reštauračných a pohostinských službách, v cestovnom ruchu a turizme
Miesto a termín školení dokážeme prispôsobiť Vašim požiadavkám, (termíny sú úplne flexibilné) buď priamo v našich priestoroch alebo u vás.
Školenia sa realizujú po celom SR aj v zahraničí