Detail kurzu

Školenie BB Glow Košice

MikroArt s.r.o.

Popis kurzu

Popis

Naša akadémia získala autorizované školenie pre BB Glow aplikáciu a mezoterapiu.

Čo je to BB Glow

Semi-permanentný BB „make-up“ sa aplikuje do vašej pokožky pomocou aplikačného pera, aby poskytol prirodzene vyzerajúcu základ vašej pokožky, ktorý vydrží dlhú dobu.

Aplikáciou dochádza k zlepšeniu vzhľadu kože a výsledkom je viditeľné odstránenie vrások, vylepšenie tonusu pleti a lesku súčasne. Je vhodný pre všetky typy pokožky.

BB Glow ponúka viditeľnejšie výsledky ako väčšina iných ošetrení tváre.  BB sérum sa aplikuje do epidermis, najvrchnejšej časti kože, a pretrváva v nej až po dobu 3 až 4 mesiace (ako opaľovanie).

Okamžitý výsledok je možné pozorovať hneď pri prvej aplikácii, avšak zvyčajne sa odporúčajú 3 aplikácie v 2 týždňových intervaloch.

Prečo BB Glow

S minimálnym procesným časom procedúry a okamžitými výsledkami pre klientov je táto semi-permanentná make-up technika perfektným doplnkom kozmetických služieb vo väčších salónoch.

BB Glow Academy Slovenská Republika je prvou spoločnosťou, ktorá ponúka na Slovensku profesionálny tréning a certifikáciu BB Glow. S rastúcou popularitou a vysokým dopytom po ošetrení BB Glow teraz ponúkame individuálne a skupinové školenie.

Obsah kurzu

Kurz zahŕňa

  • certifikát
  • skriptá a podkladový materiál
  • občerstvenie a nápoje
  • konzultácie po skončení kurzu

Cena

280 eur skupinový / 380 eur individuálny kurz Košice

V prípade záujmu o individuálne odškolenie kurzu mimo Košíc  Vám bude k sume 380eur prirátaná   suma  100eur za vycestovanie.

Cieľová skupina

Pre  koho je  kurz určený:

Podľa živnostenského zákona môžu BB Glow vykonávať jedine kozmetičky. V niektorých lokalitách hygiena dovoľuje BB Glow   vykonávať  i vizážistkám, riasovým stylistkam, kaderníčkam a ďalším príbuzným profesiám pokiaľ majú garanta na kozmetiku. Skutočnosť, či môžete procedúru  BB Glow   vykonávať si prosím  overte na príslušnom živnostenskom úrade a hygiene.

Kontaktná osoba

Mgr.Beáta Hudáková
0911057421
mikroartsk@gmail.com

Hodnotenie




Organizátor