Detail kurzu

Popis kurzu

Kurz je akreditovaný Ministerstvom školstva,výučba prebieha prezenčnou formou,vyučuje sa v Trnave a Liptovskom Mikuláši,cieľom kurzu je získať kvalifikáciu v odbore Kaderníctvo a môžte robiť vysnívanú prácu. Kurz je určený pre osoby od 18 rokov s ukončeným minimálne stredoškolským vzdelaním. Ľudia so základným vzdelaním nemôžu tento kurz absolvovať.

TERMÍNY  ZAČIATKU KURZU  AJ VÝUČBY POSKYTUJEME  INDIVIDUÁLNE, ČO PRINÁŠA  ÚČASTNÍKOM  KURZU  KOMFORT V ZLADENÍ ČASU  VÝUČBY  S OSTATNÝMI  POVINNOSŤAMI

Obsah kurzu

Absolvent vzdelávacieho programu pozná hygienu a epidemiológiu,kaderníctvo,anatómiu vlasov,choroby a chyby vlasov,chémiu kaderníckych prípravkov,technológiu. Ovláda pracovné postupy pri diagnostike vlasov,strihaní dámskych,pánskych a detských strihov,farbení,melírovaní a tónovaní vlasov,pri preparácii a ondulácii vlasov,vytváraní spoločenských,večerných a svadobných účesov,stylingovaní a úprave vlasov fúkaním,natáčaním,žehlením a podobne.Je zručný v používaní nástrojov a prístrojov potrebných pri práci v kaderníctve.Je schopný poskytnúť klientovi odborné poradenstvo a vie použiť estetickú úpravu vlasov ako súčasť celkovej starostlivosti o harmonickú osobnosť.

Rozsah vzdelávacieho programu je 450 hodín,z toho 170 hodín teórie a 280 hodín praktických cvičení.

Metódy výučby-prednášky a diskusie,praktické cvičenia a odborný výcvik v osvojovaní si techník v kaderníctve.V našom školiacom stredisku vyučujú odborné lektorky s praxou,od roku 2001 sme vyškolili mnohých absolventov,ktorí túžili zmeniť prácu a dosiahli svoj cieľ.

Cieľová skupina

Kurz je určený pre záujemcov, ktorí chcú získať odborné vedomosti a zručnosti potrebné pre výkon činnosti Kaderník-Kaderníčka a majú záujem sa v tejto oblasti zamestnať alebo si otvoriť živnosť.

Tento kurz sa dá absolvovať aj cez úrad práce, program Repas.

Certifikát Osvedčenie o vzdelaní Poznámka k cene

celá výučby bez ďalších poplatkov

Hodnotenie




Organizátor