Detail kurzu

Nový kurz IMAGE-MAKER 7v1

FAME management world s. r. o.

Popis kurzu

“Jedinečný kurz, ktorý vás naučí cez 7 tém, ako budovať správny imidž. Komplexné spojenie vizáže, módy, účesov a ďalších služieb. 105 vyučovacích hodín nabitých exkluzívnymi informáciami a kreatívnou tvorbou.”

Obsah kurzu

V dnešnej modernej a dynamickej dobe je nesmierne dôležité mať správny imidž. Nielen v práci ale aj v súkromí. Veď ako je aj vedecky potvrdené – pri rozhovore vnímame len niekoľko percent jeho obsahu slovami. Ostatné vnímame rečou tela a tým, ako navzájom pôsobíme a vyzeráme. Nadarmo sa nehovorí, že prvý dojem je najdôležitejší a druhá šanca už neexistuje.
Preto sme ako prvý na Slovensku a v Českej republike vyvinuli jedinečný a najkomplexnejší kurz IMAGE-MAKER 7v1.

Cieľom kurzu je vychovať odborníkov v tvorbe imidžu, ktorí majú znalosti v oblasti vizáže, módneho poradenstva, etikety, fashion stylingu, histórii módy a ovládajú aj doplnkové služby ako účesy, základy manikúry či áyurvédsku masáž tváre. Na tomto kurze sa naučíte komplexne vnímať človeka (svojho klienta). Ak chceme dobre pôsobiť a vyzerať, nejde o to len sa vedieť pekne nalíčiť a moderne obliecť. Ale ísť do hĺbky.

Komu je kurz určený:
Nezáleží na Vašom vzdelaní a ani na veku. Kurz je otvorený širokým vrstvám, ženám aj mužom, ktorí sa chcú uplatniť ako profesionálni Image-makeri (vizážisti, módny a hair stylisti). Všetky získané vedomosti plne zúžitkujete aj vo svojom súkromnom živote.

Práca po kurze:
Absolventi kurzu IMAGE-MAKER 7v1 si po jeho absolvovaní našli prácu: Televízia STV, JOJ a MARKÍZA, v módnych showroomoch, značkových zahraničných predajniach s kozmetikou, v modelingových a castingovych agentúrach, ako stylisti a make-up artisti na voľnej, začali podnikať, vyhrali prestížne vizážistické ocenenia, pracovali ako maskéri vo filmoch a seriáloch, otvorili si svoje salóny,…

Prax po kurze:
V prípade vášho záujmu máte možnosť praxe v našich spriaznených modelingových, reklamných či castingových agentúrach počas rôznych fotení alebo počas akcií, ktoré organizujeme. Potvrdenie o praxi Vám pomôže sa lepšie prezentovať pri uchádzaní sa o zamestnanie. Absolventom zasielame aj pracovné ponuky v danej oblasti štúdia. Mnoho absolventov kurzu IMAGE-MAKER 7v1 si našlo uplatnenie aj v našich spriatelených firmách.

Cena kurzu:
Výsledná cena kurzu 1.099 Eur. Neexistujú žiadne dodatočné poplatky.
Kurz je možné hradiť aj na 2-4 splátky.
Pri úhrade kurzovného pred začiatkom kurzu študent dostane štýlový vizážistický kufrík zadarmo!

V cene máte zahrnuté:
☻ 15 dní výuky, počet vyučovacích hodín 105.
☻ Certifikáty v 3 jazykoch: Slovensky, Nemecky a Anglicky
☻ Učebné materiály: zošit, pero, učebnica napísaná tímom Fame.sk
☻ Učebné pomôcky: nová sada štetcov (značky strednej triedy ako Jessup, Makeup art atď.), hubky, pláštenka (študentom ostávaju pomôcky naždy)
☻ Pri platbe kurzovného v plnej výške pred začiatkom kurzu dostanete vizážistický kufrík
☻ Spotrebný materiál (ošetrujúce a odličovacie prípravky, hygienické potreby, umelé mihlanice, trsy, beauty blendre/hubky,…)
☻ Kompletné vizážistické a hair-stylingové potreby potrebné na výuku (líčidlá zn. Nyx, Armani, Benefit, MAC, Sleek, Make-up studio, Sleek, Urban Decay, Dermacol, Zuii Organic Australia, Clinique, Schwarzkopf professional, Kevin Murphy,… V našom ateliéri nájdete cez 80 druhov značiek.
☻ Občerstvenie na kurze – presso káva, Pí voda, čaje
☻ Zľavy na nákup kozmetiky u našich partnerov – pomoc pri budovaní vizážistického kufríka
☻ Zabezpečenie modeliek na výuku v rôznom veku a stave pleti – výber prispôsobený preberaným témam. V prípade záujmu je možnosť líčiť aj vlastné modelky.
☻ Pracovné ponuky a ponuky na prax
☻ Fotenie na každej praktickej hodine kurzu. Získate stovky fotografií v digitálnej podobe z backstage a vašich výsledných prác zadarmo!

*ak máte záujem o iný termín kurzu, napíšte/zavolajte nám

Certifikát Certifikát v slovenskom, anglickom a nemeckom jazyku
Hodnotenie




Organizátor