Detail kurzu

Myšlienková mapa ako jedna z metód manažérskeho rozhodovania a Balanced Scorecard

MENTIS s.r.o.

Popis kurzu

Cieľom kurzu je rozšíriť poznatky účastníkov z oblasti z oblasti tvorby a využívania myšlienkových máp pre potreby riadenia. Po jeho absolvovaní budú účastníci schopní pracovať s myšlienkovými mapy a využívať ich vo svojej práci ako efektívny systém manažérskeho rozhodovania na báze videnia všetkých podstatných vzťahov a súvislostí. Dokážu posúdiť efektívnosť svojej činnosti, resp. projektov, ktoré realizujú a budú vedieť vnímať organizáciu ako jeden celok vo vzájomných súvislostiach.

Obsah kurzu

    • Možnosti využitia myšlienkových máp a mechanizmus ich použitia.
    • Nástroje, ktoré podporujú vytváranie myšlienkových máp - Edraw Mind Map, FreeMind, Inspiration, iMindMap, nástroje Office a Excel
    • Príklady a ukážky myšlienkových máp a samostatnej tvorby
    • Prípadová štúdia: strom pravdepodobnosti v manažérskom rozhodovaní.

Cieľová skupina

Top manažéri a majitelia firiem, manažéri na rôznych stupňoch riadenia, plánovači, pracovníci ekonomických a neekonomicky zameraných oddelení, controlléri, právnici, ako aj všetci ostatní  pracovníci, ktorý sa chcú viac dozvedieť o manažérskom rozhodovaní a efektívnom riadení vlastnej práce či podniku. Zároveň je odporúčaný všetkým pracovníkom, ktorí sa podieľajú na tvorbe stratégií, plánov, hospodárení organizácie a ostatným záujemcom z praxe, ktorých zaujíma táto problematika.
Certifikát Certifikát za účasť na online školení. Poznámka k cene

V cene školenia sú pracovné materiály, certifikát.

Kontaktná osoba

Ladislav Rau
0904683626
mentis@mentis.sk

Hodnotenie




Organizátor