Detail kurzu

ONLINE - O Boji, Súťaži a Spolupráci na pracovisku

OTIDEA s.r.o.

Popis kurzu

Cieľ školenia:

Vedieť vytvárať ľuďom podmienky na dobrú spoluprácu, vedieť do toho zapojiť súťaživosť a vedieť zabrániť bojom patrí k zručnostiam výkonného lídra. To všetko sa naučíte na našom školení.

 

Obsah kurzu

Keď vedieme ľudí, našim cieľom je viesť ich k vzájomnej spolupráci, aby si navzájom pomáhali a spoločne dosahovali ciele. Vedieme ich k zodpovednosti, predvídateľnosti a ústretovosti.

To sú ale všetko aktivity, ktoré znižujú srdečný tep účastníkov a vtedy je ťažké podávať špičkové výkony. Hrozí nám tichý zabijak iniciatívy a motivácie – NUDA.

Ak chceme, aby ľudia zažili trocha adrenalínu, získali motiváciu a chuť robiť nové veci, spoľahlivým spôsobom ako to dosiahnuť je súťaž. Podstatou súťaže je, že sa skupina ľudí snaží dostať z Bodu A do Bodu B čo najrýchlejšie a záleží na tom, kto tam dorazí najskôr.

Ide teda o porovnávanie sa ľudí s podobnými predpokladmi, kto z nich splní úlohu ako prvý. A kto bude druhý, piaty, posledný.

Pri troche nepozornosti môže súťaž prerásť do boja, v ktorom často ide o všetko (o pracovnú pozíciu, o zamestnanie, o motiváciu k ďalšej práci...)

Obsah školenia:

- spôsoby dosahovania úspechu,

- ako rozoznať boj od súťaže,

- emočná inteligencia pri ochrane súťaže pred bojom,

- príčiny vyhorenia zamestnanca,

- spôsoby spracovania devastujúcich prehier.

Cieľová skupina

manažérov, vedúcich zamestnancov a záujemcov o osobný rozvoj a všetkých, ktorí majú o tému záujem
Certifikát Potvrdenie o účasti Poznámka k cene

V cene je zahrnuté organizačné a technické zabezpečenie, náklady lektora, materiály pre účastníkov, online platforma

Hodnotenie




Organizátor