Detail kurzu

Tréning manažérskych zručností na zlepšenie osobnej efektivity - sebamotivácia a stanovovanie priorít.

BPM Slovakia, s.r.o.

Popis kurzu

Stáva sa Vám, že aj napriek dlhým zoznamom, ktoré si poctivo robíte, nestíhate a dni či týždne sa Vám zlievajú do jedného? Cítite, že so svojimi blízkymi netrávite toľko času, koľko by ste chceli a unikajú Vám tak dôležité momenty, ktoré sa nikdy nevrátia? Nemáte čas na starostlivosť o seba a veci, ktoré Vám prinášajú radosť?

Ak je Vašou odpoveďou na tieto otázky „áno“, účinným prostriedkom na zlepšenie situácie  je zdokonalenie kľúčovej zručnosti plánovania času -  stanovovanie priorít.

Na našom praktickom online kurze Vám predstavíme metódy a účinné návody, ktoré Vám pomôžu zorganizovať si svoje ciele, plány a vyjasniť priority. Výstupom je dôkladne vypracovaný aktuálny plán vlastných priorít a úloh na ďalšie obdobie.

Obsah kurzu

OBSAH: 1. Efektívne plánovanie – metódy a procesy plánovania a určovania cieľov 2. Stanovovania priorít – nástroje a postupy. 3. Ako sa vyrovnať s prokrastináciou (odkladaním práce na neskôr) a vyrušovaním – účinné techniky a návody. 4. Najčastejšie chyby, ktoré pri plánovaní a zostavovaní zoznamov úloh robíme a ich eliminácia. 5. Diskusia a prax.

Čo sa Vám najviac na tréningu páčilo (vyberáme z Vašich dotazníkov):

  • Štýl podania tém, priebeh školenia.
  • Individuálny prístup a otvorená komunikácia.
  • Schopnosť lektorky zaujať pozornosť.
  • Organizácia a komunikácia.

Kontaktná osoba


0905172880
bpm@bpm-educat.com

Hodnotenie




Organizátor