Detail kurzu

Emočná reziliencia - online workshop

Ing. Jana Jašková - eLearning Academy

Popis kurzu

Pozývame vás na workshop, ktorého cieľom je naučiť vás, aké techniky a metódy môžeme použiť na zvýšenie našej mentálnej odolnosti voči stresovým faktorom. Zvýšiť svoju flexibilitu, dokázať rýchle vstúpiť do svojho vlastného upokojujúceho systému a relaxovať. Avšak našou ambíciou nie sú len symptomatické riešenia, cieľová stanica nie je len relaxácia a uvoľnenie. Máme oveľa vyššie ašpirácie. Konečným cieľom je ukázať vám, ako môžete ďalej trénovať a cvičiť svoju mentálnu odolnosť, svoju rezilienciu. Víchrice a turbulencie sú súčasťou života, ale pevne stáť a odolať náporu vetra vydrží len ten najpevnejší strom.
  • ZAČIATOK WORKSHOPU - aktivácia a prístup do 24 hod. od úhrady poplatku 
  • KONIEC WORKSHOPU - prístup k workshopu na 6 mesiacov od aktivácie 
  • INFORMÁCIE O WORKSHOPE - www.kurzy-liecenia.sk

Obsah kurzu

Čo je obsahom workshopu

  • Manuál emočnej reziliencie
  • Handouts k video inštruktáži  
  • Video inštruktáž 1 – v prvej video ukážke sa pozrieme pod povrch stresu. Stres nie je vinníkom, avšak už desaťročia sa krivo obviňuje za naše trápenie. Tak kto je teda na vine, keď nie stres? Nie sú to ani vonkajšie okolnosti a faktory. Je to náš emocionálny postoj k týmto udalostiam. A už je vinník asi všetkým jasný, i keď si ho len sťažka dokážeme priznať …. V prvej video ukážke sa pozrieme na aktiváciu stresovej reakcie. Čo všetko sa aktivuje, aby naše telo zabezpečilo naše prežitie. Otvorením svojich očí a možno aj súcitom pre svoje telo, ktoré je našim spojencom v čase stresu sme otvorení hľadať riešenia. Ukážeme si dve cesty vstupu do upokojujúceho systému, ktoré sme nazvali cestou zhora nadol a druhú cestu, zdola nahor. A pre odvážnejších a pripravených, ktorým len relaxácia nebude stačiť, ukážeme si, ako získať od života viac. Ako zvýšiť svoju odolnosť, ako ju každodenne cvičiť a posilňovať. A aké by to bolo cvičenie bez kontrolného merania výsledkov. Áno, aj toto môžeme merať a to veľmi jednoducho. 
  • Video inštruktáž 2 – v druhej video inštruktáži sa presunieme z teoretickej roviny do roviny praktickej. Ukážeme si, ako môžeme inhalovať esenciálne oleje, aké sú výhody priamej a nepriamej inhalácie. Nahliadneme aj do možností merania našej reziliencie, prostredníctvom ukazovateľa variability srdcovej frekvencie. Ukážeme si, aké základné vybavenie je pre dlhodobé cvičenie vlastnej odolnosti potrebné. 
  • Užitočné linky – kým si spravíte svoj vlastný prieskum predajcov esenciálnych olejov, difuzérov, HRV aplikácií a HR monitorov, ponúkneme vám pár typov a užitočných liniek. 
  • Bonusové videá – pre rýchlu referenciu dychovej frekvencie máme video rytmu dýchania a meditačné cvičenie Láskavé dýchanie. 
Poznámka k cene

V cene je zahrnutý komplexný manuál k workshopu, teoretické a praktické inštruktážne video.

Hodnotenie




Organizátor