Detail kurzu

Ako si zlepšiť komunikáciu s extrovertom a introvertom

BPM Slovakia, s.r.o.

Popis kurzu

Introvertov zvyčajne vnímame ako uzavretých, málo komunikatívnych a aktívnych ľudí. Často sa nám javia ako neistí, chladní a bez emócií. Máme problém s nimi komunikovať, motivovať ich a zapájať do plnenia spoločných cieľov. Na rozdiel od spoločenských a pohotových extrovertov je introvert väčšinou samotárom. Extroverti sa nám, naopak, často javia ako tvrdohlaví a impulzívni jedinci, nadradení a panovační.



Neuvedomujeme si však, že každý z nás - či sme už extrovert, alebo introvert, disponuje kladnými aj zápornými stránkami. Dôležité je ich rozpoznať a vedome sa rozhodnúť, čo s nimi urobíme.


Prijmite od nás pozvanie na náš workshop, v ktorom preskúmame obidva svety - introvertov aj extrovertov, ich záľuby, záujmy a správanie vôbec. Oboznámime sa odkiaľ čerpajú energiu, aké sú ich silné stránky a rezervy a predstavíme si užitočné tipy a návody ako ich pochopiť a nájsť spoločné porozumenie.


Obsah kurzu

1. Osobnosť - vlastnosti a temperament - rozdelenie.
2. Charakteristika správania introvertov - flegmatik/cholerik.
- citové prejavy,
- vzťah k iným ľuďom,
- práca a záujmy,
- najdôležitejšie potreby.
3. Silné stránky a rezervy introvertov/extrovertov.
4. Efektívne stratégie komunikácie s introvertom/extrovertom, tipy a návody.
5. Sebapoznanie a sebauvedomenie: Odkiaľ čerpám energiu? Čo ma vyživuje? Čím prispievam svetu?
6. Diskusia



Cieľová skupina

Podujatie je pripravené pre účastníkov, ktorí chcú lepšie spoznať druhých a nájsť k nim cestu, ale aj pre tých, ktorí hľadajú hlbšie sebapoznanie.

Najviac si zo stretnutia odnesú účastníci, ktorí nechcú len počúvať, pretože nejde len o prednášku. Online kurz  je vedený interaktívnym spôsobom (mix teórie a cvičení). Budeme sa veľa rozprávať a spoločne, aj individuálne, riešiť rôzne úlohy a cvičenia. Pracujeme v uzatvorených skupinách, čo znamená, že z podujatia sa nezhotovuje záznam a nesprístupňuje sa verejnosti.

Certifikát Absolvovaním tréningu získa každý účastník certifikát, ktorý vydáva spoločnosť BPM Slovakia s.r.o., ihneď po ukončení na mieste konania tréningu.

Kontaktná osoba


0905172880
bpm@bpm-educat.com

Hodnotenie




Organizátor