Detail kurzu

Facilitačné minimum – online kurz

Edutica s. r. o.

Popis kurzu

Kurz je v rozsahu 7 hodín

Esencia metódy facilitácie. Tie najdôležitejšie facilitačné zručnosti pre vašu prax.

Na kurze Facilitačné minimum vám vo svižnom tempe odovzdáme to najpodstatnejšie z metódy facilitácie. Odnesiete si konkrétne praktické nástroje, ktoré môžete využiť hneď na druhý deň. A tiež vám ukážeme, ako na vaše stretnutie nazerať očami facilitátora.

Čo sa na kurze naučíte

·       dozviete sa čo je a čo nie je facilitácia a kto je to facilitátor

·       zažijete, ako vyzerá dobre vedená facilitácia

·       odnesiete si 10 konkrétnych praktických techník, ktoré vám výrazne uľahčia  vedenie komunikácie v skupine

·       získate tipy, ako reagovať pri náročných situáciách

·       uvedomíte si základné princípy, ktoré zefektívnia vašu facilitačnú prácu

·       dostanete priestor si facilitáciu prakticky vyskúšať vrátane spätnej väzby od lektora

Kurz je akreditovaný MPSV v Česku.

Kurz je vedený v českom zazyku.

Pri prihlásení do 21. 10. 2023 je cenové zvýhodnenie 165 Eur + DPH.

Obsah kurzu

Forma a priebeh online kurzu

Kurz je interaktívny s veľkou mierou vášho zapojenia. Tešiť sa môžete na praktické cvičenia, zdieľanie skúseností, lektorské ukážky a ich rozbor. Je pre nás dôležité, aby ste sa o facilitácii dozvedeli to podstatné a súčasne si ju aj prakticky zažili.

Online kurz sa skladá z dvoch poldenných modulov (2 x 3,5 hodiny). V čase medzi nimi vám ponúkneme praktickú domácu úlohu. Oba moduly budú prebiehať na platforme Zoom. Informácie, ako sa pripojiť, spolu s technickými odporúčaniami vám zašleme približne týždeň vopred. Pripojenie je ľahké, nie je nutné nič inštalovať. Pre zvýšenie interaktivity kurzu je podmienkou účasti používanie kamery a mikrofónu.

Kurz Facilitačné minimum na zákazku

Kurz Facilitačné minimum ponúkame aj ako zákazkový, prispôsobený potrebám vašej organizácie alebo tímu. Pomôžeme vám identifikovať kľúčové témy a navrhneme také úpravy kurzu, ktoré najlepšie zohľadnia vaše potreby a ďalšie možnosti. Spojte sa s nami a nechajte si bezplatne spracovať ponuku kurzu na zákazku.

Čo je to facilitácia

Facilitácia je spôsob komunikácie vedúcej k efektivite, porozumeniu a zlepšeniu spolupráce. Možno ju využiť na malé schôdzky, veľké porady i stretnutia so stovkami účastníkov. Kľúčovú úlohu zohráva facilitátor, ktorý vie stretnutie pripraviť a následne ním účastníkov bezpečne vykonať.

Cieľová skupina

Kurz je určený tým, ktorí sa chcú v téme facilitácie zorientovať a získať základné know-how. Je užitočný pre všetkých, ktorí vedú stretnutie viacerých ľudí.

Poznámka k cene

Pri prihlásení do 4. 5. 2024 cenové zvýhodnenie 165 Eur + DPH

Hodnotenie




Organizátor