Detail kurzu

Zvládanie konfliktov – online kurz

Edutica s. r. o.

Popis kurzu

Kurz v rozsahu 2 x 3 hodiny

Vďaka kurzu zistíte, ako lepšie zvládať konflikty v komunikácii a ako udržať dobré vzťahy v tíme, s partnermi či klientmi. Získate väčšiu istotu a pokoj v náročných konfliktných situáciách.

Potrebujete získať nadhľad v náročných komunikačných situáciách? Zistite, ako včas odhaliť emócie, ktoré ovplyvňujú konflikt a naučte sa s nimi pracovať. Počas kurzu si uvedomíte dôsledky použitia rôznych komunikačných stratégií. Budete trénovať konkrétne prístupy, pomocou ktorých je možné konflikty v komunikácii zvládnuť. Tento kurz pre vás môžeme pripraviť aj na zákazku.

Čo sa na kurze naučíte

• dozviete sa, ako konflikty v komunikácii vznikajú a čo ovplyvňuje ich priebeh

• pochopíte aké výhody a nevýhody prinášajú rôzne stratégie riešenia

• budete prakticky trénovať, ako do konfliktu vstúpiť a ako ho ovplyvňovať

• zistíte, ako odhaliť, o čo druhému v skutočnosti ide

• vyskúšate si konkrétne komunikačné techniky, ktoré je možné pri konflikte použiť

Kurz je vedený v českom zazyku.

Pri prihlásení do 14. 10. 2023 je cenové zvýhodnenie 165 Eur + DPH.

Obsah kurzu

Forma a priebeh kurzu

Kurz sa skladá z dvoch poldenných modulov (2 x 3 hodiny). V čase medzi nimi vám ponúkneme praktickú domácu úlohu. Informácie, ako sa pripojiť, spolu s technickými odporúčaniami vám zašleme približne týždeň vopred. Pripojenie je ľahké, nie je nutné nič inštalovať. Pre zvýšenie interaktivity kurzu je podmienkou účasti používanie kamery a mikrofónu.

Oba moduly budú prebiehať na platforme Zoom. Budú interaktívne s veľkou mierou vášho zapojenia. Tešiť sa môžete na praktické cvičenia, zdieľanie skúseností, lektorské ukážky a ich rozbor.

Po kurze účastníci získajú Jamboard, s ktorým na kurze pracovali a tiež odporúčania na odbornú literatúru a ďalšie zdroje informácií.

Kurz Zvládanie konfliktov na zákazku

Kurz Zvládanie konfliktov ponúkame aj ako zákazkový, prispôsobený potrebám vašej organizácie alebo tímu. Pomôžeme vám identifikovať kľúčové témy a navrhneme také úpravy kurzu, ktoré najlepšie zohľadnia vaše potreby a ďalšie možnosti. Spojte sa s nami a nechajte si bezplatne spracovať ponuku kurzu na zákazku.

Cieľová skupina

Kurz je určený každému, kto sa v živote stretáva s konfliktnými situáciami a ľuďmi alebo sa ich obáva a chce v týchto situáciách získať väčší nadhľad a istotu.

Poznámka k cene

Pri prihlásení do 14. 10. 2023 je cenové zvýhodnenie 165 Eur + DPH.

Hodnotenie




Organizátor