Detail kurzu

Štyri perspektívy lídra: Umenie efektívneho riadenia tímu

Uplift Consulting s. r. o.

Popis kurzu

AKO TENTO WORKSHOP SÚVISÍ S VAŠIM KARIÉRNYM SMEROVANÍM?

Rozvíjanie manažérskych kompetencií a zlepšovanie líderských zručností je nikdy nekončiaci sa proces. Ak chcete vo firme kariérne rásť, musíte porozumieť ľuďom, ktorí v nej pracujú. Nezáleží na tom, či máte v tíme ľudí päť alebo 50, či vediete oddelenie alebo koordinujete tím ľudí na projekte. Ak chcete dosiahnuť svoje tímové ciele, musíte sa naučiť tieto ciele jasne artikulovať, ľudí efektívne organizovať, komunikovať spoločnú víziu, ktorá podporuje tímovú spoluprácu a dáva práci hlbší zmysel.

Tento celodenný workshop sa zameriava nielen na moderné manažérske nástroje a techniky, ktoré vám pomôžu posilniť vaše schopnosti v oblastiach strategického plánovania a riadenia ľudí, ale pomáha pochopiť aj základné princípy vytvárania tímovej kultúry postavenej na báze dôvery a vyššej angažovanosti zamestnancov.

 

ODBORNÝ MANAŽÉRSKY BACKGROUND A 20-ROČNÉ PRACOVNÉ SKÚSENOSTI

Lektorka Ing. Vladimíra Neuschlová počas tohto workshopu prinesie holistický a zároveň detailný pohľad na tie najdôležitejšie výzvy, s ktorými sa stretávajú lídri a manažéri na Slovensku. Svoje poznatky opiera o dvadsaťročnú prax v oblasti riadenia projektov, vedenia domácich aj medzinárodných tímov so stovkami zamestnancov a čerpá aj zo stoviek rozhovorov s lídrami, ktorí u nej hľadajú pomoc pri riešení svojich každodenných pracovných problémov. Vďaka komplexnému pohľadu na moderné manažérske vzdelávanie zostavila jedinečný koncept štyroch perspektív: riadim seba, riadim tím, riadim projekt a vediem víziu, ktorý predstaví na tomto workshope. 

 

PREČO BY STE SI NEMALI NECHAŤ TÚTO PRÍLEŽITOSŤ UJSŤ?

Čaká na vás celodenný zážitok plný praktických návodov, kreatívnych cvičení a intenzívnych diskusií s inými skúsenými lídrami a manažérmi, ktorí sú rovnako ambiciózni a odhodlaní na sebe pracovať, ako vy sami. Zároveň uvidíte, že so svojimi problémami na to nemusíte byť sami a vďaka zdieľaniu desiatok príkladov z praxe predídete v budúcnosti mnohým problémom a nepríjemným situáciám, ktoré manažérska práca so sebou prináša.

 

Ak hľadáte konkrétne, prakticky aplikovateľné návody na zlepšenie svojich líderskych schopností a manažérskych zručností, tento workshop je dobrou investíciou do vašej profesionálnej budúcnosti. Garantujeme, že odídete s konkrétnymi informáciami a nástrojmi, ktoré môžete okamžite na druhý deň aplikovať vo vašom pracovnom prostredí.

 


Obsah kurzu

Hlavné témy workshopu:

-> integrálny prístup k líderšipu – ako sa neustále rozvíjať a neostať stáť na jednom mieste,

-> organizácia práce a dodržiavanie termínov - nestíham ja, nestíha môj tím,

-> osobná efektivita a výber tých správnych priorít,

-> individuálne a kolektívne hodnoty - ako si lepšie porozumieť (nielen) v práci,

-> sebaregulácia a emocionálnej inteligencia – ako budovať dôveru so svojim tímom,

-> riadenie tímu a delegovanie ako príležitosť na rozvoj,

-> konflikty na pracovisku – ako viesť rozhovor, ktorému by sa všetci najradšej vyhli,

-> top manažérske nástroje na vytváranie vysoko výkonných tímov,

-> vytváranie zmysluplných KPIs a kontrola tímu bez mikromanažmentu,

-> kultúra neustáleho zlepšovania - ako dosiahnuť viac, s rovnakým úsilím.

 

REFERENCIE NA TENTO WORKSHOP OD INÝCH ÚČASTNÍKOV:

 "Workshop bol aktívny, názorný, založený na príkladoch. Silná motivácia."

 "Pomenovanie vecí správne a to naše uvedomenie si, že prečo je dobre niektoré veci robiť inak ako sme boli zvyknutí."

 "Veľmi pekne ďakujem za dnešný workshop. Bol to určite jeden z najlepších, na ktorom som sa mala možnosť zúčastniť. Pani lektorka mala pútavú prezentáciu, držala našu pozornosť striedaním aktivít a prinášala veľa nových informácií, ktoré ešte nie sú " opozerané" a zároveň používala zrozumiteľný jazyk. bolo počas celého trvania workshopu cítiť jej maximálnu prípravu na tému a ochotu zdieľať svoje skúsenosti. Veľmi rada kolegom zazdieľam všetky materiály."

 "Definícia, ujednotenie názoru na pozitívne a negatívne atribúty lídra. Praktické rady na zlepšenie práce vedenia tímu. Nové pohľady na používaní nástrojov komunikácie. Vďaka kolektívnemu zapojeniu účastníkov a ich názorov na vedenie, možnosť širšieho pohľadu na problematiku delegovania úloh."

 "Ďakujem za príliv energiu a za výborne pripravený a uskutočnený workshop na tému Leadership. Workshop bol pre mňa (a myslím si, že pre všetkých účastníkov) prínosom. Na chvíľu sa mi zastavil čas. Kde som sa mohla v pokoji zamyslieť nad hodnotami, cieľmi a výzvami čo zlepšiť. Za čo Vám ďakujem."

 "Praktické cvičenia prepojené s teóriou. Priateľská atmosféra. Môj osobný rozvoj ako človeka."

 "Mala som trošku skeptické očakávania, ale obsah bol obohacujúci a dozvedela som sa viacero konkrétnych nástrojov."

Cieľová skupina

Interaktívny workshop pre stredný a vyšší manažment, ktorý reaguje na aktuálne výzvy, s ktorými sa šéfovia a šéfky pri riadení svojich tímov každodenne stretávajú.

Pridajte sa ku viac ako 300 slovenským manažérom a manažérkam, ktoré s nami tento workshop už absolvovali.

V cene workshopu je zahrnutý 2x coffee break, obed a tlačené školiace materiály pre každého účastníka.


Poznámka k cene

V cene workshopu je zahrnutý 2x coffee break, obed a tlačené školiace materiály

Hodnotenie




Organizátor