Detail kurzu

Online kurz na Lifting mihalníc a Henna Styling obočia

BEST BEAUTY SLOVAKIA s.r.o.

Popis kurzu

Si  inovatívná, posadnutá trendmi, ale v tvojom repertoári nemôže chýbať osvedčená technika? Potom si osvoj základy revolučnej a štýlovej techniky  Henna styling obočia za zníženú cenu spolu s technikou Lifting mihlníc, čo je osvedčená metóda na úpravu rias, ktorá nemôže chýbať ani v tvojom salóne ! Kúp si tieto dva kurzy spolu za zľavnenú cenu, aby si bola pripavená na nové trendy  v kozmetickom priemysle a aby boli tvoje klientky naplno spokojné službami v tvojom salóne.

Obsah kurzu

Čo obsahuje online kurz?

  • 2 ks vzdelávaciu príručka vo formáte pdf, ktorá plne zavádza techniku Best Brows Pro Henna styling obočia a Best Lashes Pro Lifting mihalníc.
  • 2 ks video ukazujúce krok za krokom techniku Henna fabrenie obočia a lifting mihalníc.
  • Certifikát o ukončení kurzu. *

Online kurz neobsahuje príručku na styling obočia s niťovou technikou. Na ovládanie tejto techniky je potrebné osobne sa zučastniť  na kurze.

Aké sú výhody online kurzu stylingu obočia?

  • Nemusíš cestovať na miesto kurzu, tým ušporíš čas.
  • Kurz môžeš absolvovať z pohodlia domova.
  • Učíš sa vo vlastnom tempe.
  • Precvičuješ si toľko, koľko potrebuješ pomocou videa a inštrukčného manuálu.
  • Kurz môžeš robiť keď máš čas a náladu, nie si viazaná k dátumu, takže kurz nie je na úkor tvojich klientiek.

Ako sa dostanes ku kurzu?

  1. Zakúpiš si online kurz
  2. Po zakúpení školenia ti pošleme link na tvoju e-mailovú adresu, aby si si po vstupe  mohla osvojiť techniku henna styling obočia a Lifting mihalníc.

Tip: Ak sa zúčastníte niektorého z našich online kurzov  Henna styling obočia   alebo našich online kurzov na Lifting mihalníc , dostanete 10% zľavu pri prvom nákupe na výrobk  Best Lashes Pro a Best Brows Pro.

Zakúpiť si kurz:

Online kurz na Lifting mihalníc a Henna Styling obočia - Best Lashes Pro

Certifikát *Pre certifikát nemusíš robiť nič iné, len nám poslať 2 fotografie pred a po aplikácii linftingu mihalníc a stylingu obočia na adresu kurz@bestlashespro.sk.
Hodnotenie




Organizátor