Detail kurzu

Budovanie úspešných tímov pomocou praktických nástrojov firemnej kultúry

Uplift Consulting s. r. o.

Popis kurzu

PREČO SA ZÚČASTNIŤ TOHTO WORKSHOPU V ROKU 2024 

Firemná kultúra je rovnako dôležitá ako firemná stratégia a ciele, ale v praxi vidíme, že jej systematickému rozvoju sa na Slovensku venuje len veľmi málo firiem. Aj napriek tomu, že štatistiky jasne potvrdzujú, že omnoho viac zamestnancov dáva výpovede kvôli svojim nadriadeným aneriešeným tímovým konfliktom, ako kvôli nízkemu ohodnoteniu alebo benefitom. Aj preto na workshope o firemnej kultúre nebudeme diskutovať o benefitoch a teambuildingoch, ale skôr o tom, aký drahý je pre firmu konflikt medzi zamestnancami (a ako mu predchádzať), alebo prečo mikromanažment pomáha v krízových časoch, ale utlmuje kreativitu a motiváciu zamestnancov, keď sa firme darí.   

ČO MÔŽETE OČAKÁVAŤ 

Čaká na vás celodenný zážitok plný praktických návodov, kreatívnych cvičení a intenzívnych diskusií s inými skúsenými lídrami amanažérmi. Garantujeme, že odídete s konkrétnymi informáciami, faktami podloženými vedeckými štúdiami, a nástrojmi, ktoré môžete okamžite na druhý deň aplikovať vo vašom pracovnom prostredí. Zároveň uvidíte, že so svojimi problémami nemusíte byť sami, a vďaka zdieľaniu desiatok príkladov zpraxe, predídete v budúcnosti mnohým problémom a nepríjemným situáciám, ktoré manažérska práca so sebou prináša. 

ODBORNÝ MANAŽÉRSKY BACKGROUND A 20-ROČNÉ PRACOVNÉ SKÚSENOSTI 

Kurzom Vás bude sprevádzať Ing. Vladimíra Neuschlová, ktorá počas tohto workshopu prinesie holistický a zároveň detailný pohľad aj na tie najdôležitejšie výzvy, s ktorými sa stretávajú manažéri a slovenské firmy v oblasti firemnej kultúry a pri (ne)dosahovaní firemných cieľov Svoje poznatky opiera o dvadsaťročnú prax v oblasti riadenia projektov, vedenia domácich aj medzinárodných tímov so stovkami zamestnancov a čerpá aj z množstva rozhovorov s lídrami, ktorí u nej hľadajú pomoc pri riešení svojich každodenných pracovných výziev 

 



Obsah kurzu

Hlavné témy workshopu:  

-> Základné elementy firemnej kultúry: Hodnoty, vízia a misia a ich význam pre organizáciu.  

-> Vzťah firemnej kultúry astratégie: Ako môže kultúra podporiť dosahovanie cieľov.  

-> Najpoužívanejšie manažérske nástroje: Praktické nástroje a techniky na posilnenie firemnej kultúry. 

-> Firemné hodnoty v praxi: Od teoretických konceptov k praktickému uplatneniu v každodenných rozhodnutiach lídrov. 

-> Angažovanosť a lojalita zamestnancov: Posilnenie týchto aspektov prostredníctvom firemných hodnôt. 

-> Manažérske správanie a jeho vplyv: Aké vedenie škodí kultúre a vedie k odchodu zamestnancov. 

-> Sebaregulácia a emocionálna inteligencia: Budovanie dôvery so svojim tímom 

-> Individuálne a kolektívne hodnoty: Ako si lepšie porozumieť (nielen) v práci. 

-> Riešenie konfliktov a tímová spolupráca: Efektívne stratégie pre lepšiu tímovú dynamiku. 

-> Kultúra neustáleho zlepšovania: Ako dosiahnuť viac s rovnakým úsilím. 

 

Samozrejmosťou sú praktické cvičenia, otvorená diskusia a zdieľanie príkladov dobrej praxe.  

 

REFERENCIE NA NAŠE WORKSHOPY OD INÝCH ÚČASTNÍKOV: 

"Workshop bol aktívny, názorný, založený na príkladoch. Silná motivácia."  

"Pomenovanie vecí správne a to naše uvedomenie si, že prečo je dobre niektoré veci robiť inak ako sme boli zvyknutí." 

"Veľmi pekne ďakujem za dnešný workshop. Bol to určite jeden z najlepších, na ktorom som sa mala možnosť zúčastniť. Pani lektorka mala pútavú prezentáciu, držala našu pozornosť striedaním aktivít a prinášala veľa nových informácií, ktoré ešte nie sú " opozerané" a zároveň používala zrozumiteľný jazyk. bolo počas celého trvania workshopu cítiť jej maximálnu prípravu na tému a ochotu zdieľať svoje skúsenosti." 

"Definícia, ujednotenie názoru na pozitívne a negatívne atribúty lídra. Praktické rady na zlepšenie práce vedenia tímu. Nové pohľady na používaní nástrojov komunikácie. Vďaka kolektívnemu zapojeniu účastníkov a ich názorov na vedenie, možnosť širšieho pohľadu na problematiku delegovania úloh." 

"Ďakujem za príliv energiu a za výborne pripravený a uskutočnený workshop na tému Leadership. Workshop bol pre mňa (a myslím si, že pre všetkých účastníkov) prínosom. Na chvíľu sa mi zastavil čas. Kde som sa mohla v pokoji zamyslieť nad hodnotami, cieľmi a výzvami čo zlepšiť. Za čo Vám ďakujem." 

"Praktické cvičenia prepojené s teóriou. Priateľská atmosféra. Môj osobný rozvoj ako človeka."

Cieľová skupina

Workshop je vhodný pre stredných aj vrcholových manažérov z rôznych odvetví, podnikateľov, tím lídrov, a taktiež pre HR manažérov a špecialistov, ktorí majú na starosti firemné vzdelávanie a rozvoj lídrov. 


Poznámka k cene

V cene workshopu je zahrnuté aj malé občerstvenie (coffee break) a tlačené školiace materiály pre každého účastníka.

Kontaktná osoba



info@upliftconsulting.eu

Hodnotenie




Organizátor