Detail kurzu

Tvorba multimédií - online víkendový kurz

TM Consulting, s.r.o.

Popis kurzu

Účastníci kurzu sa naučia pracovať s online nástrojom Canva, programom DaVinci Resolve a s profesionálnym grafickým programom Adobe Photoshop a PhotoPea.

Obsah kurzu

Tvorba propagačných materiálov prostredníctvom online nástroja Canva

Úvod a popis prostredia nástrojov na tvorbu propagačných materiálov. Tvorba statického obsahu ako sú postery, prezentácie, bannery, infografiky, brožúry, newslettre, príspevky, multimediálny obsah. Inšpirácie. Odporúčania. Typy propagačných materiálov. Vhodné šablóny. Textový a grafický obsah, rozloženie a úprava grafických a textových objektov. Praktická tvorba predlohy propagačného materiálu, tlač a export.

Úprava fotografií prostredníctvom profesionálneho programu Adobe Photoshop a Photopea

Popis prostredia Adobe Photoshop. Práca s obrázkami, textami, vrstvami, efektmi. Praktické cvičenia. Príprava krátkeho letáka a jednoduchej fotomontáže. Export obrázkov. Dôležité odkazy.

Tvorba krátkeho propagačného videa

Inšpirácie pri tvorbe videa. Zvukové, obrazové a technické zdroje. Import videa. Správna strihová skladba. Spracovanie videa v prostredí DaVinci Resolve, CapCut. Pridávanie titulkov, prechodových efektov. Základný color grading. Export filmu pre rôzne médiá. Realizácia filmového diela prostredníctvom vlastnej kamery alebo mobilného telefónu.


Rozsah vzdelávacieho programu

  • 230 vyučovacích hodín (1 hodina = 45 minút).

  • z toho 130 hodín online vyučovanie s lektorom a 100 hodín offline cvičenia, projekty a úlohy.
  • Víkendová forma realizácie | 16 x 8 hodín | vyučovacie dni PIA – SOB | PIA od 14:00, SOB od 8:00  

Cieľová skupina

Kurz je určený všetkým účastníkom, ktorí majú záujem o tvorbu a úpravu graficky pútavých a obsahovo zaujímavých multimediálnych príspevkov, krátkych propagačných videí a materiálov pre potreby e-shopu, web stránky a propagácie na sociálnych sieťach.
Certifikát Osvedčenie o absolvovaní vzdelávacieho programu.

Kontaktná osoba

Ing. Katarína Mihalovičová
+ 421 907 736 117
kmihalovicova@tmconsulting.sk

Hodnotenie




Organizátor