Detail kurzu

PMU – základný kurz v trvaní 2 alebo 6 dní - Košice

MikroArt s.r.o.

Popis kurzu

Základom kurzu je pripraviť kozmetičky na úspešnú kariéru v rýchlo sa rozvíjajúcom odvetví Permanentného make-upu. Ide o veľmi zodpovednú a kreatívnu prácu.

Existuje niekoľko profesií v profesionálnej kozmetológii, ako je mikropigmentácia, ktorá vyžaduje kombináciu umenia, estetiky a zdravovedy. Ak máte presné oko, vzťah ku symetrii, máte kresliace a jemné motorické zručnosti, spolu s trpezlivosťou máte všetky predpoklady na to, aby ste sa stali majstrom permanentného make-upu.

Ako si vybrať tú správnu školu permanentného make-upu?

Tu je rada pre začiatočníkov, ktorí chcú študovať permanentný make-up na 1 dňových kurzoch.

Takéto krátke štúdium najťažšej kozmetickej služby nikdy nestačí. Tí, ktorí už mali takéto kurzy, čelia teraz vážnym problémom, ako je samotná aplikácia, koloristika a dokonca aj technické problémy s nastavením zariadenia. Pravda je taká, že za nízkymi nákladmi na školenie sú nízko kvalifikovaní tréneri, lacné zariadenia zlej kvality a nevhodné pigmenty.

Pri výbere vzdelávacieho centra venujte pozornosť aj množstvu študentov, ktorí absolvujú kurz na zabezpečenie individuálneho prístupu. Najvhodnejšie sú kurzy pre maximálne 4 ľudí.

Na akú techniku sa odporúčame zamerať?

Základnou technikou je technika „soft tieňovania“. Je najlepšou voľbou pre budúcich profesionálov, ktorí chcú začať svoju kariéru v oblasti PMU.

Ako prebiehajú naše kurzy?

Naši skúsení lektori vás budú sprevádzať každým aspektom digitálneho strojového tieňovania, a to na všetkých zónach tváre (Aquarelle Lips, Powder Brows a medziriasna linka).

Získate kvalitné teoretické vedomosti, tréning základných permanentných make-up techník na latexe, a to formou pozorovania na demo ukážkach. Takisto získate celistvý pohľad na procedúrou od konzultácie, cez prípravu pracovného miesta, až po samotnú aplikáciu PMU.

Najdôležitejšou súčasťou je však prax na živých modeloch formou STEP BY STEP aplikácie.

Naši študenti po absolvovaní kurzu dôverujú vo svoje schopnosti a sú pripravení uplatniť ich v praxi.

Obsah kurzu

Absolvovanie kurzu

Kurz máte možnosť absolvovať buď ako jeden celok na všetky 3 zóny: obočie, pery, oči (6 dní) + distančná forma (3 dni), alebo ho absolvovať po jednotlivých zónach (2 dni) + distančná forma (1 deň).

  • Step by Step Brows
  • Step by Step Lips
  • Step by Step Eyes

Časový harmonogram

  • 9.00 – 12.00 výučba
  • 12.00 – 14.30 výučba
  • 14.30 – 15.30 obed
  • 15.30 – 17.30 výučba

Kvalifikovaná odborná príprava v serióznej škole nemôže byť lacná, ale existujú školy, kde je vzdelávanie dlhé, drahé, no zároveň na nízkej úrovni. Pamätajte si, že váš úspech a to, či sa stanete dobrým Majstrom PMU, závisí od voľby školy.

  • cena 760Eur  / 2dni plus distančná forma ( 1deň )
  • cena 2280Eur /5dni plus distančná forma ( 1 deň)
  • možnosť individuúlneho školenia

Miesto

  • MikroArt Academy, Potočná 2/A, Košice

Cieľová skupina

Pre  koho je  kurz určený:

Podľa živnostenského zákona môžu ošetrenie permanentný make up  vykonávať jedine kozmetičky. V niektorých lokalitách hygiena dovoľuje PMU   vykonávať  i vizážistkám, riasovým stylistkam, kaderníčkam a ďalším príbuzným profesiám pokiaľ majú garanta na kozmetiku. Skutočnosť, či môžete procedúru permanentný make up  vykonávať si prosím  overte na príslušnom živnostenskom úrade a hygiene.

Kontaktná osoba

Mgr. Beáta Hudáková
+421 911 057 421
mikroartsk@gmail.com

Hodnotenie




Organizátor