Recruitment Academy

“ Recruitment Academy má za cieľ kultivovať odvetvie recruitmentu v regióne, vybudovaním novej generácie recruiterov a profesionálov v nábore, ktorí pozitívne ovplyvnia ďalšie generácie manažérov a HR komunitu pri výbere talentu.

„Škola je postavená na znalosti a implementácií "Best-in-Class“ náborových metód, nástrojov a techník, s princípmi etiky a odbornosti.

Vytvárame priestor pre špecialistov pracujúcich v oblasti pre ich poctivý záujem o neustále zlepšovanie a celoživotné vzdelávanie v talent managemente.

Školiace programy ukončené certifikáciou: Na svete neexistuje špecializovaná škola pre Recruiterov. Garantované certifikačné programy RACS®, RACR®, RACM® a RACA® sú určené pre všetky úrovne recruitment profesionálov a pomáhajú im zvýšiť úroveň znalostí, kredibilitu a ich cenu na trhu práce.

Kurzy a tréningy Účastníci našich otvorených aj firemných kurzov sa naučia používať najnovšie techniky pri vyhľadávaní talentov a vedení pohovorov korešpondujúcimi s aktuálnymi trendmi náboru zamestnancov napr. v USA. Moderný recruitment sa rapídne mení doslova každým dňom.