Asociácia lektorov a kariérnych poradcov (ALKP)

Asociácia lektorov a kariérnych poradcov je inštitúcia venujúca sa vzdelávaniu dospelých.  Špecializujeme sa na vyškoľovanie lektorov a kariérnych poradcov prostredníctvom tréningov a školení, zároveň realizujeme aj rôzne softskillové kurzy pre pre verejnosť a firmy. Poskytujeme tiež individuálne poradenstvá pre verejnosť a mentoring. Raz ročne spájame túto komunitu a všetkých nadšencov ďalšieho vzdelávania prostredníctvom celoslovenskej konferencie, ktorá zvyčajne býva v októbri na Radnici v Banskej Bystrici (najbližšie 11.10.2021), kde sa pokúšame cez nové podnety a informácie inšpirovať Vás.

Prostredníctvom členstva v ALKP ďalej zhromažďujeme lektorov a kariérnych poradcov "pod jednou strechou." Zasielame im rôzne novinky zo sveta vzdelávania, pracovné ponuky, tipy a triky na vzdelávanie a pod. 

Našim klientom ponúkame v prvom rade kvalitu. Kvalitu vo vzdelávaní, ktorá nesie so sebou reálnu hodnotu zmeny - naučenia sa nových vedomostí, zručností či zmeny postoja/postojov. Ponúkame vzdelávanie s profesionálnymi lektormi, s ktorými sa stretnúť je veľmi obohacujúce. Poskytujeme nadštandardnú komunikáciu, podporu počas celého vzdelávania i po jeho skončení. S mnohými klientami vzniká po vzdelávaní spolupráca. 

Tešíme sa na akékoľvek stretnutia s Vami :)

tím ALKP