ABYX s. r. o.

ResinCourses je unikátny projekt, zameraný na výučbu Funkčného umenia, Geode art a Ocean art, rovnako aj hodín či stolíkov.

Už z názvu vyplýva, že ide o kurzy, kde sa pracuje so živicou (epoxidom, resin). Ponúkané kurzy funkčného umenia Vás naučia, ako si vyrobiť unikátne dizajny len tak pre seba, svojich blízkych alebo na predaj. Sú to vzory, nad ktorými si láme hlavu strašne veľa ľudí, ale vy máte jedinečnú možnosť sa ich naučiť naozaj rýchlo. Všetky naše tajomstvá Vám prezradíme a po skončení kurzu budete vedieť vyrábať vzory, aké vidíte na danom kurze. Kurzy majú doživotný prístup, online podporu v prípade problémov a poradenstvo je samozrejmosťou.

Základný kurz
  • nie je určený len pre začiatočníkov, ale mal by si ho pozrieť každý, kto chce pracovať s mojimi vzormi, nakoľko sa v ňom venujem nielen základom práce s epoxidom, ale je hlavne o postupoch, ako sa bude pracovať na mojich kurzoch, ako namiešavať pigmenty a prepočítavať si recepty.  Povieme si tam veci, ktoré na iných kurzoch nenájdete.

  • po absolvovaní tohto kurzu budete vedieť:
    • ako zamiešavať živicu s dostupnými typmi pigmentov
    • presne namiešate svoju živicu (predídete zbytočnému vyhadzovaniu živice)
    • prepočítavanie konkrétnych receptúr

Naše kurzy - sú vytvorené tak, aby ste sa od začiatočníka prebojovali až ku skúsenému odborníkovi, ktorý bude schopný tvoriť svoj vlastný štýl.



Zoznam kurzov inštitúcie

Názov kurzu Cena Termín