RKB TRADE s.r.o.

Volám sa Roland, kamaráti ma volajú Owec. Kresleniu sa venujem od malička. Umenie u mňa vždy naberalo inú formu. V mladom veku som sa prvý krát stretol s graffiti. Fascinujúca forma umenia, v ktorej sa obraz prekresľuje na veľké plochy. Umenie bolo pre mňa vždy hobby a vypĺňalo môj voľný čas.  Po vyštudovaní vysokej školy so zameraním na manažment a marketing a po pár rokoch praxe v tomto obore, som sa rozhodol zmeniť kariéru a venovať sa umeniu profesionálne vo forme tetovania. Vycestoval som do Kanady, kde som strávil skoro 2 roky. V meste Calgary som sa ďalej učil a zdokonaľoval, až kým som sa stal vedúcim tatérom v poprednom štúdiu s piatimi umelcami. Absolvoval som viaceré semináre a školenia v kreslení aj tetovaní, napríklad aj kreslenie portrétov. Po návrate z Kanady v roku 2017 som založil svoj prvý profesionálny salón 3DE Tattoo.

Tetovanie vnímam ako umenie, preto sa vždy snažím vytvárať unikátne dizajny - návrhy robené na mieru pre klienta. Nikdy netetujem ten istý motív 2 krát. Mojím poslaním je robiť kvalitné tetovania.

Štúdio 3DE Tattoo je profesionálne tetovacie zariadenie, ktoré spĺňa všetky hygienické požiadavky, a viac. Pri práci sa používa spotrebný, jednorázový materiál, vrátane ihiel. Každého klienta čaká sterilné a čisté prostredie.

3DE Tattoo krem tetovaní ponúka aj kurz tetovania a tattoo semináre.

Zoznam kurzov inštitúcie

Názov kurzu Cena Termín