Mgr. Lenka Chudá, PhD. - HWORK PZS & BOZP

Online kurzy Hygienické minimum s verejným zdravotníkom - celá SR !

Pripravujeme záujemcov o získanie osvedčenia o odbornej spôsobilosti pre prácu s potravinami. 

Hygienické minimum je prípravný kurz určený pre jednotlivcov aj skupiny, ktorí chcú pracovať s potravinami a vykonávať epidemiologicky závažné činnosti a potrebujú získať odbornú spôsobilosť, pretože nie sú vyučení v odbore, ale aj pre súčasných pracovníkov v gastronómii, ktorí si chcú obnoviť svoje znalosti a zvýšiť kvalifikáciu. Tento kurz nie je povinný, žiadny zákon ho neprikazuje, ale veľmi Vám uľahčí prípravu na skúšky pred komisiou RÚVZ, ktorá povinná je. Požiadavka odbornej spôsobilosti na prácu s potravinami totiž vyplýva zo zákona a zamestnávateľ nemôže prijať do zamestnania osobu, ktorá nie je odborne spôsobilá.

Náš kurz prebieha online v podvečerných hodinách, takže nemusíte nikam cestovať a kurz môžete absolvovať aj z pohodlia domova. Venuje sa Vám verejný zdravotník, môžete sa na neho počas kurzu obrátiť s otázkami. Vyučuje sa dva dni po sebe. Každý účastník kurzu získa po skončení kurzu Príručku pre prácu s potravinami. Pomocou nášho kurzu sa pripravíte na skúšky pred komisiou. 

Každý účastník kurzu získava automaticky učebné materiály v cene kurzovného. Kurzy prebiehajú v popoludňajších hodinách po 17:00h. 

Okrem kurzov sa venujeme nasledovným oblastiam:

  • pracovná zdravotná služba pre 1. a 2. kategóriu práce
  • BOZP
  • požiarna ochrana
  • školenia a revízie
  • hygienické audity pracovísk a pracovných podmienok
  • orientačné merania pracovných faktorov - hluk, osvetlenosť, teplota, vlhkosť vzduchu a rýchlosť prúdenia vzduchu

Viac informácií o nás nájdete na našej webstránke www.hworkpzs.sk