Detail kurzu

Preškolenie interných audítorov systémov manažérstva informačnej bezpečnosti podľa normy STN ISO/IEC 27001:2022

TÜV SÜD Slovakia s.r.o.

Popis kurzu

KURZ REALIZUJEME PREZENČNOU FORMOU V BRATISLAVE A AJ AKO WEBINÁR

Norma ISO / IEC 27001: 2013 špecifikuje požiadavky na zavedenie, implementáciu, údržbu a neustále zlepšovanie systému manažérstva informačnej bezpečnosti v organizácii. Zahŕňa tiež požiadavky na hodnotenie a riadenie rizík informačnej bezpečnosti, prispôsobené potrebám organizácie. Požiadavky stanovené v ISO / IEC 27001: 2022 sú všeobecné a sú vhodné na implementáciu vo všetkých typoch organizácií.

Bližšia špecifikácia webináru: Platforma pre webinár je zabezpečená a nevyžaduje si žiadne inštalácie. Prihlásite sa z práce alebo z domu, jednoducho pomocou linku, ktorý Vám pošleme na e-mail a stanete sa tak účastníkom školenia. Pomocou webinárovej platformy budete môcť klásť otázky cez mikrofón alebo diskutovať cez chat so školiteľom v reálnom čase.

Obsah kurzu

Absolvovaním kurzu preškolenia interných audítorov získate aktuálne informácie z oblasti manažérstva informačnej bezpečnosti a predĺžite si platnosť osvedčenia interného audítora. Získate námety na aplikáciu požiadaviek normy do zavedených systémov manažérstva informačnej bezpečnosti.

Kurz bude prebiehať v čase: 09:00 - 14:00 hod.

Cieľová skupina

Interní audítori, ktorí si chcú udržať kvalifikáciu interného audítora informačnej bezpečnosti.
Certifikát Potvrdenie o absolvovaní vzdelávania, ktoré účastníka oprávňuje vykonávať interné audity. Poznámka k cene

V cene sú zahrnuté študijné materiály.

Kontaktná osoba

Mgr. Lucia Horňáková
+421 903 580 019
lucia.hornakova@tuvsud.com

Hodnotenie




Organizátor