Detail kurzu

Popis kurzu

Kurz je akreditovaný Ministerstvom školstva,výučba prebieha prezenčnou formou,vyučuje sa v Trnave, Piešťanoch a v Bratislave, Piešťanoch. Kurz je určený pre osoby od 18 rokov s ukončeným minimálne stredoškolským vzdelaním. Ľudia so základným vzdelaním nemôžu kurz absolvovať.

TERMÍNY ZAČIATKU KURZU AJ VÝUČBY  POSKYTUJEME  INDIVIDUÁLNE, ČO PRINÁŠA  ÚČASTNÍKOM KURZU KOMFORT V ZLADENÍ  ČASU VÝUČBY S OSTATNÝMI  POVINNOSŤAMI


Obsah kurzu

Absolvent vzdelávacieho programu pozná hygienu a epidemiológiu,anatómiu,chémiu prípravkov,dermatológiu,ortopédiu,pedikúru,technológiu.Ovláda pracovné postupy pri diagnostike dolnej končatiny,aktuálneho stavu chodidla,pokožky nôh a nechtov,pri ošetrení zhrubnutej a popraskanej pokožke na chodidle,pri ošetrení diabetickej nohy v pedikúre,pri modelovaní a zdobení nechtov.Je zručný v používaní nástrojov a prístrojov potrebných v výkonu pedikérskych služieb.Je schopný poskytnúť klientovi odborné poradenstvo v oblasti pedikúry ale aj v starostlivosti o harmonickú osobnosť.

Rozsah vzdelávacieho programu je 284 hodín,z toho je 104 hodín teória a 180 hodín praktických cvičení

Metódy výučby-prednášky a diskusie,praktické cvičenia a odborný výcvik v osvojovaní si techník v pedikúre.V našom školiacom stredisku vyučujú odborné lektorky s praxou,od roku 2001 sme vyškolili mnohých absolventov,ktorí túžili zmeniť prácu a dosiahli svoj cieľ.

Cieľová skupina

Kurz je určený pre záujemcov,ktorí chcú získať odborné vedomosti a zručnosti pre kvalifikáciu Pedikér-Pedikérka a chcú sa zamestnať v tejto oblasti,alebo si otvoriť živnosť.

Tento kurz je možné absolvovať aj cez úrad práce, program Repas.

Certifikát Osvedčenie o vzdelaní Poznámka k cene

celá výučby bez ďalších poplatkov

Hodnotenie




Organizátor



Ďalšie termíny kurzu
Termín Cena Miesto konania Zarezervovať