Detail kurzu

Špeciálny balík-Pedikér-Pedikérka + 5 doplnkových kurzov

Marta Gažovičová - školiace stredisko Klenot

Popis kurzu

Kurz Pedikér-Pedikérka je akreditovaný MŠ, výučba prebieha prezenčnou formou a individuálnym prístupom.Cieľom kurzu je získať kvalifikáciu v odbore Pedikúra a robiť Vašu vysnívanú prácu. Výhodou tohto balíka je, že okrem klasickej výučby, máte v cene aj doplnkové kurzy -Šponovanie nechtov, Ošetrenie zarastených nechtov, Parafínový zábal, Oklúziu, Aplikáciu gel laku. Ak si vyberiete tento balík, máte rozšírené vzdelanie a ušetríte 200.- euro, ak by ste si doplnkové kurzy zakúpili zvlášť po ukončení pedikérskeho kurzu.

Termín nástupu do kurzu, aj výučbu si môžte dohodnúť s lektorkou INDIVIDUÁLNE,aby ste si zladili Vaše povinnosti s výučbou v kurze. Na praktický nácvik je potrebné nosiť si modelky. Balík nie je určený pre účastníkov cez Repas.

Obsah kurzu

Absolvent vzdelávacieho programu  pozná hygienu a epidemiológiu,anatómiu, chémiu prípravkov,dermatológiu,ortopédiu,pedikúru,technológiu. Ovláda pracovné postupy pri diagnostike dolnej končatiny, aktuálneho stavu chodidla, pokožky nôh a nechtov, pri ošetrení zhrubnutej a popraskanej pokožke na chodidle, priošetrení diabetickej nohy v pedikúre, pri modelovaní a zdobení nechtov.Je zručný v používaní nástrojov a prístrojov potrebných k výkonu pedikérskych služieb. Je schopný poskytnúť klientovi odborné poradenstvo v oblasti pedikúry, ale aj v starostlivosti o harmonickú osobnosť. Rozsah kurzu je 284 školských hodín. Metódy výučby- prednášky a diskusie, praktický nácvik na modeloch. Po zvládnutí výučby sa pokračuje s doplkovým vzdelaním, kde sa naučíte Ošetrenie zarastených nechtov, Šponovanie nechtov, Aplikáciu gel laku, Parafínové zábaly a Oklúziu.

Cieľová skupina

Záujemci nad 18 rokov s ukončeným stredoškolským vzdelaním, ktorí chcú získať vzdelanie v oblasti pedikúry, následne sa môžu zamestnať, alebo si otvoriť vlastnú živnosť /po absolvovaní skúšky odbornej spôsobilosti, ktorá je podmienkou živnostenského úradu/.

Tento balík kurzov je určený iba pre samoplatcov, nie je možné ho absolvovať cez Úrad práce.

Certifikát Osvedčenie o doplnkovom vzdelaní Poznámka k cene

v cene sú zahrnuté doplnkové kurzy

Hodnotenie




Organizátor