Detail kurzu

NAOZAJ EFEKTÍVNA KOMUNIKÁCIA = VEDOMÁ KOMUNIKÁCIA - živý webinár

THE BEST TEAM s.r.o.

Popis kurzu

80 % úspechu je schopnosť vychádzať s ľuďmi. K tomu potrebujeme komunikovať. Bez komunikácie človek nie je schopný zvládať sám seba, svoje okolie a mať dobré vzťahy s ľuďmi. Dobrou správou je, že sa v komunikácii môžeme nielen zlepšovať, ale môže sa stať našou najúčinnejšou cestou k ostatným ľuďom v pracovnom aj osobnom živote. Nástroje aj pomocná ruka na tejto ceste na váš čakajú na kurze Vedomá komunikácia...

 

Obsah kurzu

ČO SA  DOZVIETE?

- čo je to vedomá komunikácia

- prečo a ako aktívne načúvať

- prečo a ako viesť rozhovor otázkami

- ako komunikovať s rôznymi typmi ľudí

- ako posilniť a cielene využiť svoju verbálnu komunikáciu

PRÍNOSY PRE VÁS:

Vzrastie vaša sebadôvera pri komunikácii. Dokážete sa prirodzene prispôsobiť komunikácii druhej strany. Dokážete vybrať správne argumenty. Zvýšite presvedčivosť vašej verbálnej komunikácie. Stanete sa pozornejším poslucháčom.

Na to, aby ste sa  mohli kurzu zúčastniť, budete potrebovať internetové pripojenie a počítač.

Lektori:

PAVLÍNA PELCOVÁ - zakladateľka vzdelávacej spoločnosti THE BEST TEAM s.r.o. Certifikovaná lektorka a koučka. Špecializuje sa na oblasť komunikácie, manažmentu, predaja, sebarozvoja a manažérsky koučing. Spoluautorka desiatok vzdelávacích a rozvojových programov pre slovenské, české a korporátne spoločnosti.  V oblasti vzdelávania dospelých pôsobí od roku 1998.

JURAJ PELC - zakladateľ vzdelávacej spoločnosti THE BEST TEAM s.r.o. Certifikovaný lektor. Špecializuje sa na oblasť predaja, komunikácie, manažmentu a sebarozvoja. Spoluautor desiatok vzdelávacích a rozvojových programov pre slovenské, české a korporátne spoločnosti.  V oblasti vzdelávania dospelých pôsobí od roku 1998.

onlinekoucka.cz

www.thebestteam.sk


Cieľová skupina

Každý, kto sa chce/potrebuje zlepšiť v komunikácii :-)
Hodnotenie




Organizátor