Detail kurzu

UMENIE PRESADIŤ SA - tréning asertívnej komunikácie (pre firemné tímy)

THE BEST TEAM s.r.o.

Popis kurzu

Poznáte aj vy nasledovnú situáciu? Máte veľa roboty, neviete kde vám "hlava stojí" a opäť  prichádza kolega s úsmevom na perách zo slovami: "Však mi pomôžeš s touto úlohou? Ty si v tom najlepší. Prosím". Všetko vo vás sa bráni, nechcete to urobiť a nakoniec znovu poviete: "Áno, daj mi to..." A vaša nálada ide ešte viac dole. Vitajte, ste tu správne. Vitajte na tréningu Umenie presadiť sa

Obsah kurzu

ČO SA NA TRÉNINGU DOZVIETE?

- s akými štýlmi správania sa stretávate

- čo vo vás jednotlivé štýly vyvolávajú

- ako na ne reagujete

- kedy sa tak správate vy

- aký štýl preferujete vy

- ako spoznáte manipuláciu

- ako sa manipulácii môžete účinne brániť

- čo je to vlastne asertivita

- ako a kde ju môžete s úspechom využiť

- aké asertívne zručnosti a techniky môžete využiť

- ako a kedy povedať NIE

- prečo a kedy hľadať kompromis

PRÍNOSY PRE VÁS:

Vzrastie vaša sebadôvera, otvorenosť a vyrovnanosť. Prispejete k lepšej pracovnej atmosfére. Zlepšíte svoju schopnosť presadiť sa. Budete lepšie zvládať riešenie konfliktov. Celkovo budete mať pozitívnejší prístup k sebe, svojmu okoliu a životu.



Tréning realizujeme pre firemné tímy formou interaktívneho trojhodinového webinára vedeného skúsenými lektormi v termíne a čase dohodnutého s klientom. Cena obsahuje webinár v dĺžke 3 hodiny pre firemný tím do 12 osôb.

Účastníci potrebujú iba počítač a vhodné internetové pripojenie. 

LEKTORI:

PAVLÍNA PELCOVÁ - zakladateľka vzdelávacej spoločnosti THE BEST TEAM s.r.o. Certifikovaná lektorka a koučka. Špecializuje sa na oblasť komunikácie, manažmentu, predaja, sebarozvoja a manažérsky koučing. Spoluautorka desiatok vzdelávacích a rozvojových programov pre slovenské, české a korporátne spoločnosti. Spoluautorka projektu Online Kouč. V oblasti vzdelávania dospelých pôsobí od roku 1998.

JURAJ PELC - zakladateľ vzdelávacej spoločnosti THE BEST TEAM s.r.o. Certifikovaný lektor. Špecializuje sa na oblasť predaja, komunikácie, manažmentu a sebarozvoja. Spoluautor desiatok vzdelávacích a rozvojových programov pre slovenské, české a korporátne spoločnosti. Spoluautor projektu Online Kouč - vzdelávanie z pohodlia domu alebo kancelárie. V oblasti vzdelávania dospelých pôsobí od roku 1998.

www.thebestteam.sk

Cieľová skupina

Každý, kto chce/potrebuje posilniť svoju schopnosť presadiť sa :-)
Certifikát Absolventi obdržia certifikát o absolvovaní kurzu. Poznámka k cene

Cena obsahuje webínár v dĺžke 3 hodiny pre firemný tím do 12 osôb.

Hodnotenie




Organizátor