Detail kurzu

Time management - online kurz

THE BEST TEAM s.r.o.

Popis kurzu

Tiež si veľakrát povzdychnete "Keby tak mal deň viac hodín..." ? Plný diár úloh, stále vyzváňa telefón, prichádzame neskoro na poradu a v hlave nám beží zoznam toho, čo sme nestihli... Aj keby mal deň viac hodín, nepomohlo by vám to. Nie je totiž dôležité robiť správne veci, ale robiť veci správne. Ako je to správne? Odpoveď vás čaká na tréningu Času máme veľa.

Obsah kurzu

ČO SA NA TRÉNINGU DOZVIETE?

  • aký ste typ z hľadiska hospodárenia s časom
  • čo vám najviac kradne čas
  • že prokrastinácia je iba výhovorkou
  • že multitasking naozaj nefunguje 
  • ako si lepšie stanoviť priority
  • ako lepšie využiť pracovný deň
  • aké nástroje môžete využiť
  • spoznáte piliere životnej rovnováhy


PRÍNOSY PRE VÁS:

Spoznáte viac sami seba z hľadiska hospodárenia časom. Získate nový pohľad na nutnosť životnej rovnováhy. Spoznáte svojich zlodejov času a získate možnosť eliminovať ich. Získate nástroje na efektívne zorganizovanie vášho času. Získate viac času na aktivity, ktoré vám prinášajú radosť.


LEKTORI:

PAVLÍNA PELCOVÁ - zakladateľka vzdelávacej spoločnosti THE BEST TEAM s.r.o. Certifikovaná lektorka a koučka. Špecializuje sa na oblasť komunikácie, manažmentu, predaja, sebarozvoja a manažérsky koučing. Spoluautorka desiatok vzdelávacích a rozvojových programov pre slovenské, české a korporátne spoločnosti. Spoluautorka projektu Online Kouč. V oblasti vzdelávania dospelých pôsobí od roku 1998.

JURAJ PELC - zakladateľ vzdelávacej spoločnosti THE BEST TEAM s.r.o. Certifikovaný lektor. Špecializuje sa na oblasť predaja, komunikácie, manažmentu a sebarozvoja. Spoluautor desiatok vzdelávacích a rozvojových programov pre slovenské, české a korporátne spoločnosti. Spoluautor projektu Online Kouč - vzdelávanie z pohodlia domu alebo kancelárie. V oblasti vzdelávania dospelých pôsobí od roku 1998.

www.thebestteam.sk

Certifikát Absolventi obdržia certifikát o absolvovaní kurzu.
Hodnotenie




Organizátor