Detail kurzu

Predaj po telefóne

THE BEST TEAM s.r.o.

Popis kurzu

Aj vy máte "radi" situácie, keď zdvihnete telefón a počúvate päťminutový nudný, naučený monológ s ponukou XY? A zrazu ste to vy, kto má predávať po telefóne? Predaj po telefóne nemusí byť ani nudný, ani umelý, ani nepríjemný, keď viete ako na to. Nástroje, taktiky a tipy, ako získať sebaistotu pri predaji po telefóne na vás čakajú na tréningu Telefonický predaj.

Obsah kurzu

ČO SA NA TRÉNINGU DOZVIETE?

- čo je základom telefonického predaja

- ako hovoriť s rôznymi typmi zákazníkov

- ako zaujať zákazníka hneď od začiatku

- aké argumenty použiť

- čo je benefitom pre zákazníka

- ako zvládnuť ťažkého zákazníka

- ako uzatvoriť predaj...


PRÍNOSY PRE VÁS:

Vzrastie vaša sebadôvera pri telefonickom predaji. Dokážete sa prispôsobiť komunikácii druhej strany. Dokážete viesť rozhovor profesionálne a prirodzene. Zvýšite svoju úspešnosť pri predaji.


Dĺžka tréningu: 1 deň

Forma: interaktívna s vysokým podielom praktických - zážitkových úloh 

Počet ľudí: 4-12

Kurz sa organizuje pri minimálnej účasti 4 záujemcov.

TENTO KURZ REALIZUJEME AJ PRE UZATVORENÉ FIREMNÉ TÍMY.


LEKTORI:

PAVLÍNA PELCOVÁ - zakladateľka vzdelávacej spoločnosti THE BEST TEAM s.r.o. Certifikovaná lektorka a koučka. Špecializuje sa na oblasť komunikácie, manažmentu, predaja, sebarozvoja a manažérsky koučing. Spoluautorka desiatok vzdelávacích a rozvojových programov pre slovenské, české a korporátne spoločnosti. Spoluautorka projektu Online Kouč. V oblasti vzdelávania dospelých pôsobí od roku 1998.

JURAJ PELC - zakladateľ vzdelávacej spoločnosti THE BEST TEAM s.r.o. Certifikovaný lektor. Špecializuje sa na oblasť predaja, komunikácie, manažmentu a sebarozvoja. Spoluautor desiatok vzdelávacích a rozvojových programov pre slovenské, české a korporátne spoločnosti. Spoluautor projektu Online Kouč - vzdelávanie z pohodlia domu alebo kancelárie. V oblasti vzdelávanie dospelých pôsobí od roku 1998.

www.thebestteam.sk

Cieľová skupina

Predajcovia cez telefón, predajcovia, obchodní zástupcovia
Certifikát Absolventi obdržia certifikát o absolvovaní kurzu.
Hodnotenie




Organizátor