Detail kurzu

Konštelácie s figúrkami v praxi III.

Power Coaching s. r. o.

Popis kurzu

Staň sa expertom konštelácií! Konšteláciami objavíte nevedomé súvislosti, ktoré by ste inými terapiami možno ťažko objavili. Dostaňte túto metódu pod kožu, zveľaďte sa v nej a nadobudnite zdravé sebavedomie.

Obsah kurzu

Zážitková metóda, ktorá sa využíva všade tam, kde existuje systém. V rozumovej rovine dostanete skryté informácie a pochopenie, čo sa udialo v minulých rodoch, zažijete precítenie a odovzdanie zodpovednosti späť predkom a rovnako vám konštelácie dajú možné riešenie, ktoré následne uplatníte v reálnom živote.  V emočnej a telesnej rovine prežijete to, ako ste nadstavení k druhým ľudom v živote, viac sa dozviete o vašej osobnosti a môžete zažiť svoju novú pozíciu v systéme. Vďaka kurzu si osvojíte metódu konštelácií na toľko, že sa stane vašou prirodzenou súčasťou.
 

Kurz „Konštelácie s figúrkami v praxi III.“ je špecializovaný vyslovene na prax, pričom je nevyhnutné absolvovať Konštelácie I. aj II.  Koučujeme s figúrkami. Kurz hlavne odporúčame tým, ktorí sa chcú v konšteláciách zdokonaliť a stať sa profesionálmi.

Môžete sa prihlásiť v oboch dátumoch 18.8.2020 aj 25.8.2020, aby ste si túto metódu poriadne nacvičili, čo je veľmi dôležité. V prípade, ak by niekomu nevyhovoval ani jeden z uvedených dátumov, zašleme vám z kurzu záznam.

Tešíme sa na vás!

Partner podujatia: StartitUP :)

Kontaktná osoba

Ing. Fanni Bilková
0948 168 011
info@powercoaching.sk

Hodnotenie




Organizátor