Detail kurzu

KVASkujeme zdravo od A po Z + Brioška z kvasu

L.L.E.W. s. r. o. - Fit Bio Eco

Popis kurzu

Čo sa na kurze naučíte:

  1. Založenie kvasu, starostlivosť oň, návod ako si z kvasu upiecť zdravý a kvalitný chlieb. 

  2. Návod ako si upiecť zdravú briošku s dokonalým pomerom ingrediencií a detailným postupom. V kurze nájdete celý proces prípravy, ako aj rôzne formy briošky vhodné pre sviatočný stôl (napr. veľkonočný mazanec/páska/bochánek) alebo ju môžete darovať ako originálny darček.

Obsah kurzu



Počas kurzu sa tiež dozviete, aká múka je na kváskovanie tá najvhodnejšia. Ujasníte si základné pojmy, ktoré sa pri kváskovaní používajú. Upozorníme vás na časté chyby, ku ktorým počas kváskovania a pečenia chleba alebo briošky dochádza, a na oplátku vám poskytneme praktické tipy a triky ako s kvasom a chlebom pracovať vo váš prospech.


V časti brioška, nájdete praktické tipy a triky ako vyčarovať zdravú briošku, ktorú si obľúbi celá rodina, najmä vaše deti. A ako z brioškového cesta vytvoríte originálny darček pre vašich milovaných.


Sľubujeme, že ak budete presne dodržiavať náš návod od Janky Gio Fox, tak sa vám chlebík a brioška zaručene vydaria.


K webináru získavate ZADARMO aj originálne pdf podklady s návodmi, receptami a fotografiami z dielne Janky Gio Fox.


Cieľová skupina

Pre úplných začiatočníkov, ale aj pre pokročilých, ktorí chcú kváskovať ako profíci.


Poznámka k cene

v cene je zahrnutý opakovaný prístup ku kurzu na obdobie 1 rok, originálne recepty a celý návod na prípravu chlebíka a briošky

Hodnotenie




Organizátor