Detail kurzu

Popis kurzu

Čo je to kríza a krízová intervencia v školskom prostredí?

Obsah kurzu

Čo je to kríza a krízová intervencia v školskom prostredí?

Čo mám ja ako riaditeľ alebo člen školského podporného tímu robiť?

Sme poradenské zariadenie, aké sú naše kompetencie? Kto nám pomôže?

Čo by sme po kríze potrebovali?

Na tieto aj ďalšie otázky dostanete na webinári odpovede.

Na webinári dostanete konkrétne odpovede na to, čo robiť ako škola v prípade krízovej udalosti. Nejedná sa o výcvik oprávňujúci na vykonávanie krízovej intervencie.

Na Slovensku máme celý systém (sieť) inštitúcií, ktoré vedia pomôcť v krízových situáciách. Zistite ako fungujú a pomáhajú.

V prípade hlbšieho záujmu o problematiku krízovej intervencie odporúčame aj komplexné vzdelávanie v Krízovej intervencii: www.ior.sk .

Mgr. Mária Anyalaiová, PhD., pripravila komplexné vzdelávanie krízovej intervencie v detských skupinách a nadväzujúcu starostlivosť o deti, učiteľov a rodičov a od roku 2011 vyškolila na Slovensku 600 odborných zamestnancov v poradniach a školách. Venuje sa individuálnej aj skupinovej  krízovej intervencii, terapii traumy detí a dospelých, sprevádzaní detí a rodín po strate člena rodiny a paliatívnej starostlivosti o deti.

Cieľová skupina

  • členovia školského podporného tímu
  • riaditeľ/riaditeľka
  • poradenské zariadenia
Certifikát Aj absolvovaním tohto webinára môžete získať získať Certifikát Inklucentrum, ktorý vás oprávňuje žiadať o príplatok za profesijný rozvoj u svojho zamestnávateľa. Je potrebné absolvovať aspoň 10 webinárov s označením akreditované.
Hodnotenie




Organizátor