Detail kurzu

Popis kurzu

Uvedená cenová ponuka je určená len pre firemné alebo projektové vzdelávanie.

Obsah kurzu

V.A.J.A.K., s.r.o., pobočka Trnava organizuje počítačové kurzy len pre firemné alebo projektové vzdelávanie. Na vyžiadanie Vám pošleme cenovú ponuku. V objednávke uveďte typ kurzu:  Word, Excel, Access, Power Point, úroveň vedomostí a zručností: začiatočník, pokročilý + počet osôb a kontaktné údaje na firmu. Termín a miesto vzdelávania je vecou dohody.

Vieme vám zabezpečiť kurzy "šité na mieru" zamerané na potreby vašej spoločnosti alebo organizácie. Je možnosť zaslať konkrétne témy, resp. problémy, ktoré chcete školiť. Lektor je skúsený IT špecialista, ktorý pravidelne prednáša problematiku MS programov. Pre realizáciu počítačových kurzov je nutné mať vlastné PC alebo notebook a nainštalovaný MS program, v ktorom plánujete zamestnancov preškoliť.

Zároveň vám v cene školenia náš lektor poskytnem ako benefit sponzorovaný prístup na svoj MS Office portál na dva mesiace bezplatne pre každého účastníka.

Portál  obsahuje články a video návody ako efektívne používať aplikácie sady MS Office – Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Access ako aj služby v predplatnom Microsoft 365. Dostupné sú aj dva hodinové webináre (online prenos) mesačne na tému Microsoft 365 alebo MS Office. Na portáli je teraz viac ako 1160+ článkov, 376+ video návodov a spravil som 168+ webinárov.


Cieľová skupina

Firmy, spoločnosti, organizácie atď.
Poznámka k cene

Cena uvedená v ponuke je orientačná 1 deň (8 vyuč. hod.) a 1 skupinu (do 15 účastníkov) orientačná. Kontaktujte nás a vypracujeme Vám konkrétnu cenovú ponuku.

Kontaktná osoba


0948/259629
kurzy.tt@vajak.sk

Hodnotenie




Organizátor