Detail kurzu

HACCP - systém zabezpečovania zdravotnej neškodnosti výrobkov

CeMS, s.r.o.

Popis kurzu

Cieľom kurzu je oboznámenie sa s princípom zostavovania a fungovania systému zabezpečovania zdravotnej neškodnosti výrobkov HACCP, tak aby absolvent kurzu vedel systém HACCP úspešne aplikovať v praxi. V priebehu kurzu sa účastník oboznámi s mnohými praktickými príkladmi HACCP z praxe.

Úspešným absolvovaním záverečného testu účastník získa certifikát, ktorý ho oprávňuje aplikovať systém HACCP vo svojej organizácii a byť členom tímu HACCP.

Obsah kurzu

  • Úvod do systému HACCP – príčiny vzniku, zdroj HACCP - Codex Alimentarius
  • Základné princípy HACCP
  • Zostavenie systému HACCP
  • Zloženie tímu HACCP a jeho úloha v riadení systému
  • Popis produktu, návrh technologickej schémy, analýza nebezpečenstiev
  • Identifikácia kritických kontrolných bodov CCP a kontrolných bodov CP, určenie nápravných opatrení
  • Určenie limitov CCP a metódy monitorovania
  • Preverovanie funkčnosti systému HACCP
  • Dokumentácia a uchovávanie záznamov
  • Riešenie konkrétnych príkladov z praxe – schémy, postupy, tabuľky
  • Vykonanie a vyhodnotenie záverečného testu
Certifikát certifikát o absolvovaní školenia Poznámka k cene

Každý účastník dostane učebné materiály v elektronickej podobe, školenie je ukončené online testom, po ktorom úspešnom absolvovaní Vám bude zaslaný elektronický certifikát o absolvovaní školenia.

Kontaktná osoba


0908 345 320
kurzy@cems.sk

Hodnotenie




Organizátor



Ďalšie termíny kurzu
Termín Cena Miesto konania Zarezervovať