Detail kurzu

Popis kurzu

Absolventi kurzu sa naučia techniky masáže lávovými kameňmi, ktoré budú vedieť teoreticky, ale aj prakticky aplikovať do masážnej praxe.

Obsah kurzu

Obsah kurzu:

Liečba darmi zeme patrí k prirodzenej, účinnej a príjemnej terapii, jedným z takýchto darov sú aj lávové kamene. Masáž lávovými kameňmi je starobylá technika známa už dávno pred naším letopočtom, používali ju v starej Číne i Indii na odstraňovanie bolesti a akupresúru. Lávové kamene majú mimoriadne silné energetické vibrácie, ktoré spolu s teplom dokážu odstrániť bloky dôležitých bodov na energetických dráhach a rozprúdia energiu v tele. Majú schopnosť absorbovať, udržiavať a postupne uvoľňovať teplo. Prenášajú a odovzdávajú tepelnú energiu, ktorá pozitívne pôsobí nielen na pokožku, podkožie a svalové vlákna, ale spôsobuje aj výrazné prekrvenie ciev, zlepšuje cirkuláciu a okysličenie krvi, zrýchľuje metabolizmus tkanív a detoxikáciu tela. Pozitívne vplýva aj na lymfatický systém, relaxáciu svalstva spojenú s ústupom bolesti.

Táto masážna metóda pomáha harmonizovať ľudské telo na všetkých úrovniach:

  • liečebné účinky- odstraňuje bolesť, zlepšuje cirkuláciu krvi, lymfy, pomáha eliminovať bolesť vo svaloch, uvoľňuje svalové spazmy, zásobuje tkanivá výživnými látkami a zmenšuje opuchy a zápaly po poraneniach;
  • estetické účinky- zlepšuje tonizáciu svalstva tváre, dekoltu, poprsia a pôsobí proti celulitíde, napomáha detoxikácii tela, k stimulácii krvného obehu a lymfy;
  • psychické účinky- pôsobí antistresovo, odoberá negatívnu energiu a rozprúdi energetický tok organizmu
Metódy výučby:

prednáška, praktické ukážky s výkladom, diskusia.

Ďalšie informácie:

prihláseným účastníkom bude zaslaná osobitná pozvánka najneskôr 7 dní pred otvorením kurzu so stanoveným termínom otvorenia a miestom konania kurzu. V tejto pozvánke tiež oznámime spôsob úhrady. Vzdelávacia Akadémia Jána Amosa Komenského si vyhradzuje právo zmeny termínu. V cene kurzu je zahrnutý materiál na praktický výcvik.

1 vyuč. hod = 45 minút.

Prezenčná forma, 16 vyuč. hod., 2 dni / 8 vyuč. hod., kurzy otvárame pri min. počte účastníkov 5.

Cieľová skupina

Kurz je určený záujemcov, ktorí si chcú rozšíriť svoje vedomosti a zručnosti z oblasti masáže.
Certifikát Potvrdenie o absolvovaní kurzu.
Hodnotenie




Organizátor