Detail kurzu

Online kurz Henna Styling obočia a Laminácia obočia

BEST BEAUTY SLOVAKIA s.r.o.

Popis kurzu

Ešte si sa stále   neoboznámila so svetom stylingu obočia? Vždy sa ti páčilo očarujúce, prirodzené, dobre vyzerajúce a dobre upravené obočie, ale nevedela si,  ako ich pripraviť pre svoje klientky? My máme pre teba to  najlepšie riešenie!

Kúp si naše  kurzy Henna Styling obočia a Lamináciu obočia spolu za zľavnenú cenu, aby si bola pripavená na nové trendy  v kozmetickom priemysle a aby boli tvoje klientky naplno spokojné so službami v tvojom salóne.

Obsah kurzu

Čo obsahuje online kurz?

  • 2 ks vzdelávaciu príručku vo formáte pdf, ktorá ti predstaví techniku  Best Brows Pro Henna Styling obočia a Best Brows Pro Laminácia  obočia.
  • 2 ks videí ukazujúce  jednotlivé postupy techniky  henna styling a laminácie  obočia.
  • Certifikát o ukončení kurzu.*

Online kurz neobsahuje príručku na styling obočia s niťovou technikou. Na ovládanie tejto techniky je potrebné osobne sa zučastniť  na kurze.

Aké sú výhody online kurzu stylingu obočia?

  • Nemusíš cestovať na miesto kurzu, tým ušporíš čas.
  • Kurz môžeš absolvovať z pohodlia domova.
  • Učíš sa vo vlastnom tempe.
  • Precvičuješ si toľko, koľko potrebuješ pomocou videa a inštrukčného manuálu.
  • Kurz môžeš robiť keď máš čas a náladu, nie si viazaná k dátumu, takže kurz nie je na úkor tvojich klientiek.

Ako sa dostaneš ku kurzu?

  1. Zakúpiš si online kurz
  2. Po zakúpení školenia ti pošleme link na tvoju e-mailovú adresu, aby si si po vstupe  mohla osvojiť techniku Laminácie obočia a Lifting mihalníc.

Tip: Ak sa zúčastníte niektorého z našich online kurzov  Henna styling obočia   alebo našich online kurzov na Lamináciu obočia , dostanete 10% zľavu pri prvom nákupe na výrobky  Best Brows Pro.

* Pre certifikát nemusíš robiť nič iné, len nám pošleš 2 fotografie pred a po stylingu obočia  na adresu kurz@bestlashespro.sk.

Kurz si viete zakúpiť:

Online Kurz Henna Styling obočia a Laminácia obočia - Best Lashes Pro

Certifikát * Pre certifikát nemusíš robiť nič iné, len nám pošleš 2 fotografie pred a po stylingu obočia na adresu kurz@bestlashespro.sk.
Hodnotenie




Organizátor