Detail kurzu

Russian Volume technické online školenie

BEST BEAUTY SLOVAKIA s.r.o.

Popis kurzu

Osvoj si  najvyšší stupeň aplikáce mihalníc – volume techniku z pohodlia svojho domova! Nauč sa vytvárať lash fan-y, osvoj si najlepšie stylingy a triky. Nauč sa aplikáciu volume setov vo vlastnom tempe, ktoré najviac vyhovuje  tvojmu harmonogramu.

Volume alebo russian volume je vysoká škola v aplikácii mihalníc, kde na 1 prírodnú riasu aplikujeme 3 ,4, 5, alebo aj 6 umelých mihalníc.  Ak už sebavedome vieš aplikovať 1D a 2D sety, po absolvovaní kurzu môžeš prejsť na novú úroveň , aby si vedela vytvárať ešte hustejšie a veľkolepejšie sety svojim klientkám.

Náš volume kurz v online forme ťa  krok za krokom prevedie od teoretických vedomostí po techniku správnej aplikácie a poskytne ti tipy, ako si vybrať správny styling ,ktorý najlepšie vyhovuje tvojej klientke a ako aplikovať  dlhotrvajúce sety.  Pomocou tejto populárnej techniky sa môžeš naučiť vytvárať lash fany a správne aplikovať sety od jendoduchších  3-4D   až po 5-6D.

Teoretická vzdelávacia príručka ťa oboznámi so základmi a z vysokokvalitného videa sa dozvieš, ako vytvárať vejáriky a ako z nich urobiť  ešte veľkolepejšie sety . Vo videu môžeš vidieť správne pohyby z niekoľkých uhlov, takže si môžeš byť istá, že na konci dostaneš odpovede na všetky tvoje otázky.

Obsah kurzu

Čo obsahuje online kurz?

  • Vzdelávaciu príručku vo formáte pdf, ktorá plne zavádza Volume techniku
  • Video prezentujäce krok za krokom Volume techniku
  • Certifikát o absolvovaní kurzu*

Aké sú výhody online kurzu?

  • Nemusíš cestovať na miesto kurzu, tým ušporíš čas.
  • Kurz môžeš absolvovať z pohodlia
  • Učíš sa vo vlastnom tempe.
  • Precvičuješ toľko, koľko potrebuješ pomocou videa a inštrukčného manuálu.
  • Kurz môžeš robiť keď máš čas a náladu nie si viazaná k dátumu, takže kurz nie je na úkor tvojich klientiek.
  • Navyše, ak sa zúčastníš na niektorom z našich online kurzov ako aj na vzdelanie  Volume techniky , získaš 10% zľavu na prvý nákup na výrobky  potrebujúce na aplikáciu mihalníc Best Lashes Pro.

Ako sa dostaneš ku kurzu?

  • Zakúpiš si online kurz
  • Po zakúpení školenia a po obdržaní ceny školenia  vzdelávacie video a príručku nájdeš na svojom účte pod ,,kolonkou“ moje online kurzy ktorí ti pomôžu osvojit techniku aplikácie klasických 3-6D mihalníc. (Spracovanie platieb môže trvať 1 – 2 dni, v závislosti od spôsobu platby.)

Pred zobrazením online výukového programu sa musíš zaregistrovať na našej webovej stránke!

* Pre certifikát nemusíš robiť nič iné, len nám poslať  2 fotografie pred a po aplikácii  mihalníc  na adresu kurz@bestlashespro.sk.

Zakúpiť si kurz:

Russian Volume technické online školenie - Best Lashes Pro

Cieľová skupina

Pre pokročilé stylistky
Certifikát * Pre certifikát nemusíš robiť nič iné, len nám poslať 2 fotografie pred a po aplikácii mihalníc na adresu kurz@bestlashespro.sk.
Hodnotenie




Organizátor