Detail kurzu

Kurz Akvarelová maľba ONLINE, aj v angličtine

Združenie pre integrálne vzdelávanie

Popis kurzu

Online kurz akvarelu formou video konferencie (3x45 minút). Intenzívny trojhodinový kurz zameraný na akvarelovú maľbu. Úvod o výtvarnom umení, maliari, história, súčasnosť, techniky akvarelovej maľby. V tejto stresujúcej dobe jedinečný zážitok relaxácie a príjemného vzdelávania. Po zakúpení kurzu vám bude na vami uvedenú adresu zaslaný poštou balíček s materiálom ku kurzu. Cena kurzu 39 eur. Možnosť dohodnúť si lekcie aj individuálne v ľubovoľnom počte (1 lekcia-2h v cene 25 eur, materiál posielame od zakúpených min.3 lekcií). Lektorka je profesionálnou maliarkou, učiteľkou maľby a meditácií.Viac info www.ivetaslobodnikova.sk

Obsah kurzu

  • História a maliari akvarelov, základné aj špeciálne techniky a spôsoby maľby vodou riediteľnými farbami  
  • techniky na rozvoj farebného videnia a kreativity,
  • základy kresby a výtvarnej tvorby a kompozícia, využitie náhody.
  • techniky akvarelu a maľba obrázku
  • Kurz je určený širokej verejnosti, nevyžadujú sa žiadne predchádzajúce skúsenosti a znalosti. Ďalšie techniky podľa počtu absolvovaných lekcií - tuš, lavírovaná a kolorovaná tušová kresba, akryl. Námety na výber, vlastné fotografie a námety sú vítané. Lektori, akademický maliari. Všetok použitý materiál v cene kurzu vám pošleme poštou. Možnosť pokračovať a objednať si aj individuálne 45minútové lekcie v ľubovoľnom počte (výtvarný materiál posielame pri zakúpení min.3 lekcií), alebo aj individuálne celý kurz.

Na kurze sa naučíte: vybrať si vhodný námet, skomponovať si svoj obrázok, základy kresby a maliarske techniky akvarelovej maľby. S nami môžete maľovať online aj celý rok. :-)

Cieľová skupina

verejnosť, darčekové poukazy, pre firmy formou teambuildingu, kurz online, vo vašej firme alebo u nás v Galérii

Kontaktná osoba

Ing. Iveta Slobodníková
+421 903 110 228
ziv@ziv.sk

Hodnotenie




Organizátor



Ďalšie termíny kurzu
Termín Cena Miesto konania Zarezervovať